2777
2789
عنوان

با اونی که ازش خوشم میاد داستان دارم بیاین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست
نه من اینو میشناسم یه بار دیذمش توی محل کارم بوده اسنای یکی از همکارامه ولی منم دلم نمیخواد عکس و ای ...

چی بگم والا...

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه ج رو میگه بعد از ازدواج عکسو الان میخواد

ببین گلم هیچوقت این اشتباهو نکن 

کسی که سر یه عکس قصد رفتن داره همون بهتر که بره 

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
نمیکنه ولی هی درخواستای اونجوری داره منم خوشم نمیاد بعد خب خیلی ساله اونجا ساکنه از بچگی توی اون فره ...

اینو بزار کنار خدایی

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
بهش بگو اون قضیه فقط درقالب ازدواج برای من قابل هضمه توی چارچوب خودش کلا هرچیزی خارج از چارچوبشوو قب ...

وای ماهم الان تو همین مرحله‌ایم 

من مقاومتتتت 

اون اصراااار 

دعا کن منم ازدواج کنم باهاش 

دوسش دارم 😪😪 

به هاطرش خیلیا رو رد کردم

کارت تمومه متاسفم ولی باید بگم پامیدی بهش اخرشاز حرفات مشخصهولی اخر این رابطه فقط تویی ک ضرر میکنی چ ...

نه من به هیچ وجه براش عمس ل خ ت نمیفرستم 

به هیچچچچ وجه 

خیالت راحت 

ولی ناراحتم که از دستش میدم

چرا کات کردین؟ نشناخته باهاش ارتباط گرفتی چرا ؟؟؟این خارجیا عوضین

۱۵ سالم بود الان یک سال گذشته 

درخواستاش بیشتر میشد منم خیلی تو فشار بودم از خط قرمزام گذشته بودم دیگه  کم کم رفتارا اون سرد شد با یک اکانت دیگه بهش پیام دادم  فهمیدم اهل خیانته....... خدا میدونه با چند تا دختر بوده .....

توی یک گروه آشنا شدیم باهم اول دوست بودیم ..... دیگه کم کم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

نفرست که پشیمون میشی. منم توو موقعیت تو بودم. اون یکی از کشورای اروپا بود. یکسال رابطه لانگ داشتیم. اومد ایران نامزد کردیم چهار روز مونده ب عقد بهم زد. بخاطر اون طرز فکرای شخمی. ک مثلا هر موقع ببینم نمیخوامت حق دارم ولت کنم برم هیچ توضیحی ام ب کسی بدهکار نیستم

فکر میکنم تو سنت خیلی پایین باشه

اینقدر ساده و بچه نباش

به هیچ وجه بهش وابسته نشو

اگه آدم سالمی بود ازت همچین درخواستی نمیکرد

و این و بدون اگه به درخواستش جواب بدی قید ازدواج و بزن

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم