2777
2789
عنوان

با اونی که ازش خوشم میاد داستان دارم بیاین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست
ینی تو اون کشور خراب شده یه دختر نیس این بره کارشو کنه که بزور از این عکسو فیلم میخاد😐

دقیقا سوالم همینه 

برای همین حس میکنم دوسم داره 

و دوست داره اینا رو با من تجربه کنه 

ولی من نمیتونم 😓 بدم میاد از فرستادن این چیزا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو اون قضیه فقط درقالب ازدواج برای من قابل هضمه توی چارچوب خودش کلا هرچیزی خارج از چارچوبشوو قبول ندارم هم غیرمستقیم گفتی اگه میخوای بیای ازدواج کن هم اینکه میفهمه ادم چارچوب داری هستی 

اتفاقا همسر دوستم ساکن امریکاس یه سال اینجا باهم دوست بودن وسط دوستی پسراصراااار که اره باید اینکارو بکنیم چیزی نیست عادیه دوستم سفت و محکممم گفت نه که نه اونم یه مدت کم محل میکرد میرفت میومد ولی دوستم اخلاقش عوض نشد باهاش همونجور مهربون الانم ازدواج کردن ✌️😁

کارت تمومه 

متاسفم ولی باید بگم پامیدی بهش اخرش

از حرفات مشخصه

ولی اخر این رابطه فقط تویی ک ضرر میکنی چون به هیچ وجه بهش نمیرسی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نمیکنه ولی هی درخواستای اونجوری داره منم خوشم نمیاد بعد خب خیلی ساله اونجا ساکنه از بچگی توی اون فره ...

منم با ینفر بودم درخواست های اونجوری داشت  خارجی بود 

تازه جالب اینه عکس کوروش کبیر رو پروفایلشم بود 

درخواستا اونجوری داشت من خرم قبول کردم چند ماه باهم بودیم کات کردیم خیلی از کارم پشیمونممم 

توهم تو تلگرام فقط پیام میده؟ من فقط تو تلگرام بود!

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
میگه اومدمم باهات رابطه ج برقرار نمیکنم ولی بعد عقد و ازدواجمون دیگه چرا طبیعتا و باهم میایم اینجا ی ...

اسی گرفتی مارو؟😐

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
دقیقا سوالم همینه برای همین حس میکنم دوسم داره و دوست داره اینا رو با من تجربه کنه ولی من نمیتونم 😓 ...

وقتی کاری انجام میدی که خودت خوشت نمیاد حس بدی بهت دست میده من تجربه کردم

و میگم راحت نیستی انجام نده لطفا

حس بدی بهت دست میده باور کن

این قهر کردنای مرد بخاطر همچین چیزی اصن مشخصه چطور ادماییه به تصمیم احترام نمیذاره لطفا نکن

منم با ینفر بودم درخواست های اونجوری داشت خارجی بود تازه جالب اینه عکس کوروش کبیر رو پروفایلشم بود ...

نه من اینو میشناسم 

یه بار دیذمش توی محل کارم بوده اسنای یکی از همکارامه 

ولی منم دلم نمیخواد عکس و اینا بفرستم حقیقتش