2777
2789
عنوان

دیروز با نامزدم رفتم حرف بزنم گردن نگذفت اصلننن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 31 پست
به خانوادت بگو. این چیزی نیس که پنهان کنی. دروغ خیلی بده. اگه عادت باشه تغییرش خییییییلی سخته

ب مامانم گفتم

ب بابامم گفتم باور نکرد عکس چتارو نشون دادم بعد سرفه هم نکرد اخه خانوادمم کاری نمیکنن من چ غلطی کنم🥲

ب پدر خودش نشون بدم بگم این اینطوری باشه من نمیخوامش؟  بگم نشسته بودی خونمون پسرم پسرم میکردی اینه پسرت حالا دنبال ولگردی ب حال خودشه

خب چیکار کنم🥲🥲

اینکه نامزدته و پنهان کاری میکنه خیلی بده 

من دوس پسرم اهل همین مشروبات و سیگار بود چن بار مچش رو تو عکس و فیلم هاش گرفته بودم گردن نمی‌گرفت 

بعد دیگه بیخیالش شدم

خودش میدونست خط قرمزمه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه قبول نکرد ک موندم دیروز چیکار کنمحتی قسم ب جون مامانش خورد گفت میرم ازمایش میدم خودم از خودم مطم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂میرم آزمایش میدم خنده داربود

واسه کسایی که معتادهستن قرص هست میخورن توی آزمایش نشون نمیده که معتادن

به نامزدت بگوبره خودشوگول بزنه

اینکه نامزدته و پنهان کاری میکنه خیلی بده من دوس پسرم اهل همین مشروبات و سیگار بود چن بار مچش رو تو ...

اره خیلی بده خیلی🥲🥲

ب بابام نشون دادم ی سرفه هم نکرد 

😂😂😂😂😂😂😂😂میرم آزمایش میدم خنده داربودواسه کسایی که معتادهستن قرص هست میخورن توی آزمایش نشون ن ...

ای خر پسر بی شرف خبر نداشتم احححح کاش میگفتم🥲🥲

ب مامانم گفتمب بابامم گفتم باور نکرد عکس چتارو نشون دادم بعد سرفه هم نکرد اخه خانوادمم کاری نمیکنن م ...

برو مشاوره. وقتی حمایت نداری سخته

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
برو مشاوره. وقتی حمایت نداری سخته

ن مامانم میگ پشتتم هرکاری کنی میگه با هچین ادمی زندگی سخته 

بهم میگه پدرتو ببین ۲٠ساله نتونستم ادمش کنم حالا پسرای الان ک واویلا

ن مامانم میگ پشتتم هرکاری کنی میگه با هچین ادمی زندگی سخته بهم میگه پدرتو ببین ۲٠ساله نتونستم ادمش ک ...

پس کاریو بکن که عقلت میگه.ازدواج چیزیه که نمیتونی احساسی عمل کنی. میگن حتی نباید استخاره کرد، فقط عقلانی باید تصمیم گرفت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
ب باباش نشون میدم

نشون بده بگو اگه اینطوری پیش بده نمیمونم طلاق میگیرم

محکم بگیر تا تابع تو و خانوادش باشه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری