2777
2789
عنوان

سه روز جنین هشت هفته ام سقط شده

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
اخه هماتوم که درمان داره آمپول و شیاف بدن جذب میشه. خیلی بزرگ بود هماتومت حتما اره؟

هماتومم ۱۳ بود امپول نزدم شیاف دکتر داد.استراحت نداشتم .قسمت نشد بمونه برام

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چندین بار این حالو تجربه کردممیدونم سخته اما خدابهترین وقت بهت میده مطمئن باش و اینکه بازگو کردنش ...

دقیقا تا تنهاا میشم عین چی اشکم سرازیر میشه 

قربون خدا برم نمیدونم چه حکمتی توش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصن نباید سونو واژینالت میکردن تو بارداری

آره افرین قبل اون لک بینی داشتم دکتر سونو واژینال نوشت برا قلبش هفت هفته رفتم خونریزی از همون روز شروع شد

به دکتر گفتم میگه نه به اون ربط نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا تا تنهاا میشم عین چی اشکم سرازیر میشه قربون خدا برم نمیدونم چه حکمتی توش بود

من باورت نمیشه5بار تجربه کردم و هر دفعه نلخ تر از قبلی اما خدا بهترین زمان بهم بچه داد

1403/5/22مردم
آره افرین قبل اون لک بینی داشتم دکتر سونو واژینال نوشت برا قلبش هفت هفته رفتم خونریزی از همون روز شر ...

خیلی ربط داره حتی موقع هماتوم و لکه بینیش. میگن دیگه نزدیکی کاملا ممنوعه چه برسه ب سونو واژینال که صددرصد باعث خونریزی میشع حتی باردارایی که لک هم ندارن نباید سونو واژینال بشن چون واژنو تحریک میکنه برا خونریزی... ولی ایشالا چند ماه بعد حتما باردار میشی نترس غصه نخور چون بدنت تازه باردار بوده سریع باردار میشی

من باورت نمیشه5بار تجربه کردم و هر دفعه نلخ تر از قبلی اما خدا بهترین زمان بهم بچه داد

الهی عزیزم خدا بچه تو برات حفظ کنه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه هفته که کامل خونریزی داشتم قبل سقط .سع شنبه سقط شد بعدش تا امروز که پریودم بقایا کم مونده حالا دو ...

منم سقط شد فقط ساک مونده بود اونم فکر کردم.با خون ریزیام  افتاده ی هفته بعد درد زایمان گرفتم تا افتاد راحت شدم .برا بقایا بهم گفتن پیاده روی کنم و پله بالا پایین برم و کاچی و زعفران بخورم ک کارم ب کورتاژ نکشه