2777
2789

بچه‌ها من اسیدفولیک مرتب نمیخورم چون قرصای دیگه دارم اونو هی یادم میره. حالا قصد داشتم ماه بعد انشااله اقدام به بارداری کنم تازه. میترسم ک اسید فولیک نخوردم

من سره بارداری اولم  ازهفته ۶ شروع کردم  اززمانی ک فهمیدم باردارم مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر 

ایندفعه از هفته پنجم  بارداری شروع کردم  تازه شنیدم ک قبل بارداری میخورن ولی بارداری  من ناخاسته بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سره بارداری اولم ازهفته ۶ شروع کردم اززمانی ک فهمیدم باردارم مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر ایندفع ...

آهان عزیزم یعنی خداروشکر بچه‌تون از همه لحاظ خوب و عادی هستن؟ آخه میترسم همه میگن خدای نکرده باعث نقص میشه اگ نخوری

آهان عزیزم یعنی خداروشکر بچه‌تون از همه لحاظ خوب و عادی هستن؟ آخه میترسم همه میگن خدای نکرده باعث نق ...

بچم ازهرلحاظ عالیه  هیچ مشکلی نداره بجز آلرژی ک البته فک میکنم ربطی به اسید فولیک نداره من ازهفته ششم شروع کردم هرروز میخوردم اگه نخوردی ازین به بعد هرروز بخور