2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

60 بازدید | 14 پست

دخترم ۱۴ ماهشه 

چهارمین روزه ک تب میکنه

همش بیحاله و نق نق میکنه وگریه😩😩

چشاش خماااااار

اصلا حال بازی کردن ک خوبه حال حرف زدن هم نداره

یکسره هم خوابه😩😩😩

"ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺒﺨﺸی ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﻭ ﻧﻔﻬﻤـــﯿﺪ , ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺑﺨﺸﺶ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ... ﮔﺎﻫﯽ ﻧﺒـــــــﺎﯾﺪ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﺖ ﺗﺎ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺎﻧﺪﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﯼ ...

عطسه و سرفه زیاد 😢😢

"ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺒﺨﺸی ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﻭ ﻧﻔﻬﻤـــﯿﺪ , ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺑﺨﺸﺶ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ... ﮔﺎﻫﯽ ﻧﺒـــــــﺎﯾﺪ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﺖ ﺗﺎ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺎﻧﺪﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﯼ ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویروس جدیده عزیزم ببردکتر

بردمش دو بار 

بردی دکتر؟

اگر بردی که داروهاشو بده بذار استراحت کنه.

جوجه ات مریض شده یکم استراحت کنه خوبه خوب شده.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ویروسه مرتب قطره استامینوفن رو بده آنتی بیوتیک ندی 

منم بچه هام گرفتن هر کدوم ۳ شب تب داشتن الانم دخترم گرفته سومین شبه تب داره نمیدونم فردا قطع میشه یا نه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

میترسم از تب واقعاااا 

امتحان هم دارم اونو بیخیال شدم 

چرا انقد میخوابههه😭😭

بازم ببرش دکتر اگه تبش پایین نمیاد اسهال استفراغ نداره؟

نه تاحالا ک گوارشی نبود 

ویروسه مرتب قطره استامینوفن رو بده آنتی بیوتیک ندی منم بچه هام گرفتن هر کدوم ۳ شب تب داشتن الانم دخت ...

دخترم چهارمین شبه 😭 

خیلی بیحاله 

میترسم

دخترم چهارمین شبه 😭 خیلی بیحاله میترسم

تب بی حالی داره  میخوای ببر دکتر دوباره من پسرمو ۳ بار بردم دکتر اما تا دوره اش نگذره  فایده نداره من بچه هام سال قبل تا ۶ شب تب داشتن دکترم زیاد بردم اما دوره اش باید بگذره

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
تب بی حالی داره میخوای ببر دکتر دوباره من پسرمو ۳ بار بردم دکتر اما تا دوره اش نگذره فایده نداره م ...

مرسی عزیزم

خدا کنه زودتر خوب شه 😢

سرفه و عطسه هم داشت ؟