من حدود ۶ماهه تو یه شرکت خراب شده مشغول بکار شدم بعنوان کمک حسابدار از اون اول گفته بودم مار نکردم بلد نیستم و گرنه کی حاضره با ماهی ۸تومن کارکنه از همون روز اول بزور بهم کار میگفتن چیزی یاد نمیدادن میگفتن برو کلاس خودت برو بخون (کاراموزم مثلا )
یه مدیر مالی بیشعور هم هست که فوق العاده بی ادب و بیشعور و بی فرهنگه هرجی از بی ادبیش بگم کم گغتم ۶ماهه از کار میام خونه کارم گریه س تحقیر میکنه توهین مبکنه میخواد بده فاکتوری بزنم میندازه زمبن که بردارم یا میکوبه رو میزم بعد ۹ساعت نشستن یه دقیفه میرم جای بریزم برا خودم میگه ول میگردی خیلی سختمه ۶ماهه تحمل کردم ولی دارم مریض میشم حالم بهم ریخته افسرده شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما هم حسابدار داریم توخاتواده هر جا میره میگن باید سابقه کار داشته باشی انتظار دارن همهههه ی مباحث رو بلد باشی و یه سوال هم نپرسی. حقوق هم کم میدن متاسفانه برا اکثر شغل ها همینه. حسابدار با پارتی میره شرکت دولتی. ما که نداریم تو همین کارگاه های بدرد نخور یا صندوقدار با حقوق کم میگن بیاد مگر اینکه خیلی کار بلد باشه. کارآموزی جای خوب برو که تضمین پیدا کردن کار بعدش هم بهت بده. متاسفانه کار پیدا کردن با کارفرمای خوب سخته
اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔
همه بهم مبگن مشکل از تویه هرجا رفتی سرکار بند نشدی همه جا همینه کار همینه ادما همبنن البته عزت نفسم ...
دقیقا درکت میکنم چی میگی چون من حسابدار بودم دقیقا همچین مشکلاتی داشتم به پولش نیاز داشتم کارم گیرم نمیومد دقیقا پچ پچ کردن و خندیدن بقیه مسخره کردن تهمت ناحق زدن و خیلی چیزهای دیگه افسردگی شدید گرفتم الانم بیکار نشستم تو خونه با همون افسردگی خدا به سرشون بیاره