2777
2789
عنوان

حال روحیم داغونه نمیدونم چکار کنم

169 بازدید | 21 پست

من حدود ۶ماهه تو یه شرکت خراب شده مشغول بکار شدم بعنوان کمک حسابدار از اون اول گفته بودم مار نکردم بلد نیستم و گرنه کی حاضره با ماهی ۸تومن کارکنه از همون روز اول بزور بهم کار میگفتن چیزی یاد نمیدادن میگفتن برو کلاس خودت برو بخون (کاراموزم مثلا )

یه مدیر مالی بیشعور هم هست که فوق العاده بی ادب و بیشعور و بی فرهنگه هرجی از بی ادبیش بگم کم گغتم ۶ماهه از کار میام خونه کارم گریه س تحقیر میکنه توهین مبکنه میخواد بده فاکتوری بزنم میندازه زمبن که بردارم یا میکوبه رو میزم بعد ۹ساعت نشستن یه دقیفه میرم جای بریزم برا خودم میگه ول میگردی خیلی سختمه ۶ماهه تحمل کردم ولی دارم مریض میشم حالم بهم ریخته افسرده شدم

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

یه پسره لات بددهن با شوخی های بیخود کنارم نشسته هی دست میندازه میخنده با این مدیره دستم میندازن مسخرم میکنن چون بلد نیستم 

ازین کار بشدت متنفرم اما کار گیرم نیومد چهکنم ازین طرف دوتا زن عقده ای عوضی هم روبرومن از اول صب تا عصر یه سره پچ پچ میکنن میخندن گاهی جلو خودم خودمو دست میندازن یا دستور بهم میدن زونکنارو جمع کن پرینت گرفتم بیار درحالیکه کوچمتر از منن و هیچکاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هزت نفس نداری که نمیای بیرون!

همه بهم مبگن مشکل از تویه هرجا رفتی سرکار بند نشدی همه جا همینه کار همینه ادما همبنن البته عزت نفسم واژه غریبیه با من

برای کارآموزی حقوق نمیدنزودتر بیا بیرون بعدا باید این پولو بدی تراپی

کاش حفوق نمیدادن کاری یاد میگرفتم یا فهم و شعور ادب داشتن فقط

همه بهم مبگن مشکل از تویه هرجا رفتی سرکار بند نشدی همه جا همینه کار همینه ادما همبنن البته عزت نفسم ...

تجربه خودمو میگم، بشدت نیاز به درامد داشتم. پول داشتم اما درامد میخواستم!! یکی بود که قبلا باهم همکاری داشتیم کار زیاد و پول کم، هی هم ایراد میگرفت و حتی روز تعطیل کار میاورد.منم که لازم داشتم کنار میومدم تا اینکه درکمال ناباوری زمانی که من قرارداشتم هنوز زد زیر همه چی و گفت تمومه. بعد یه سال و نیم دوباره کارش گیر افتاد زنگ زد.  من شناختم اما به روم نیاوردم. گفت کاردارم و سودش بهتره و... منم بااینکه نیاز داشتم گفتم نمونه بفرستین اگه پولش مطابق خواست من بود اونوقت فکر میکنم. بهش برخورد. گفت کارا راحته، گفتم بله منم متخصص رشتم هستم ولی شما ادمی هستین که نمیشه بهش اعتماد کرد چون زیر حرفش میزنه. و قطع کردم! سخت میگذره ولی نشون دادم که ارزش دارم. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
الان اون 8 تومن رو از منشی گری بدست بیاری یا حسابداری چه فرقی داره؟فوق لیسانسی چطور کار بلد نیستی؟

نرفتم سرکار بعد ازدواج شوهر احمقم نزاشت کار کنم منم تنبل شدم نرفتم الان اوضاعم شده این

تجربه خودمو میگم، بشدت نیاز به درامد داشتم. پول داشتم اما درامد میخواستم!! یکی بود که قبلا باهم همکا ...

یه دختره تو واحد فروش میگه اینا بشدت له نیروی جدید الرژی دارن کلا واحد مالی عوضی و سمی هستن میخوان یکار کنن خودت بری بگن نمیتونست رفت

یه دختره تو واحد فروش میگه اینا بشدت له نیروی جدید الرژی دارن کلا واحد مالی عوضی و سمی هستن میخوان ی ...

خب بگن. مگه شما بعد رفتن اونجایی که ببینی پشتت چی میگن!!! شما باید خیلی رو خودت کار کنی. حرف دیگران خیلی برات مهمه. خودت هیچ حقی برای خودت قائل نیستی!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!