2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه فایده خوشگلترین زن دنیا باشی ولی شپش تو جیبت پشتک بزنه ،صرفا اگه کسی پس انداز داره دلیل نمیشه چهر ...

خب ماشالا شما شانس اوردی و ذاتا خوشگلی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اخرشم شوهر جاری بزرگه میگه حیف این زندگی واس تو ولی شوهر کوچیکه میگه حیفه تو این خونه زندگی باشی می ...

الان هیچکس نمیتونه از صفر بهترین زندگی رو بسازه خودمونو گول نزنیم اینجا مشکل از زن نبود از مردا بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نظرم اینه داستان فیکه و نویسنده سعی داره نظر شخصیشو بچپونه تو داستان.

درسته این داستانه منم یه جایی خوندم ولی از نیت نویسنده خبر ندارم دیگه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بله استثنا هم هست ولی اولی چه فایده جمع کرده واسه هوو به گفته خودتون لااقل استفاده میکرد و خوش میگذر ...

اره خب اینم هست ولی یکیو میشناسم البته اقاهه دنبال زن و ... هست ولی خانوم اولیه زرنگ بوده هرچی میخرید بنام خودش میزد!

ولی دومی که اصلا، چون وقتی ادم بیفته تو یه مسیری، سخته ازش دربیاد

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
خب ماشالا شما شانس اوردی و ذاتا خوشگلی

وقتی مردی با زنی ازدواج میکنه یعنی پسندیده که گرفته ، پس با دستکاری نکردن داغون بنظر نمیاد اون مرد جنبه پولداری نداشت

الان هیچکس نمیتونه از صفر بهترین زندگی رو بسازه خودمونو گول نزنیم اینجا مشکل از زن نبود از مردا بود

صد درصد مرده بیجنبه بوده ولی خب زنه هم افراط کرده کاش کمی به فکر خودش بود

اخرشم شوهر جاری بزرگه میگه حیف این زندگی واس تو ولی شوهر کوچیکه میگه حیفه تو این خونه زندگی باشی می ...

بله همینطوره

صد درصد مرده بیجنبه بوده ولی خب زنه هم افراط کرده کاش کمی به فکر خودش بود

خانم اولیه باید پول رو برای خودش جمع میکرد ن شوهره واسه همین مامان من همیشه میگه اگه از خودت میزنی و جمع میکنی وسط نزار برای خودت جمع کن

خانم اولیه باید پول رو برای خودش جمع میکرد ن شوهره واسه همین مامان من همیشه میگه اگه از خودت میزنی و ...

با مادرت موافقم لایکککک

گول چیه بابا یه مثاله دیگه  اره مشکل از مردا بود ولی خب زنا هم باید حد نگهدارن نه زیادی از خودشون بگذرن نه شورشو در بیارن   ادم صرفا فقط بخاطر شوهرش پس انداز نمیکنه که بچه که اورد بفکر اینده و اسایش اونم هست 

اکیپ سوگلی های سایت#

گول چیه بابا یه مثاله دیگه اره مشکل از مردا بود ولی خب زنا هم باید حد نگهدارن نه زیادی از خودشون بگ ...

من معتقدم یه خانم همونقدر که به فکر خونه زندگی و بچه هاشه باید فکر خودشم باشه و از خودش غافل نشه هیچ مردی ی زن درب و داغونو تو ی زندگی عالی و لاکچری نمیخواد