2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه

66 بازدید | 13 پست

تو خوابگاه هم اتاقی دارم بهش گفتم 

وقتی همه خوابن با تلفن صحبت نکن 

گفت مگه من وقتی خوابم تو رعایت می‌کنی 

بهش گفتم تو در طول روز می‌خوابی تایم خواب نیست 

تایم خواب ۱۲ شب به بعد هستش گفت رعایت نمیکنی 

منم رعایت نمیکنم منم گفتم غلط می‌کنی گفت تو گو.ه 

میخوری بعدش بهش گفتم فکر کردی من شوهرتم 

برینی بهش ؟ گفت نه مامان تو ام که میرینی بهش 

خلاصه فحاشی کردیم بهم به نظرتون تقصیر کیه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

هر دو که فالگوش هم بودین

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
هر دو که فالگوش هم بودین

به نظرت تقصیر کیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😂

به نظرت تقصیر کیه 

به نظرت تقصیر کیه

گفتم که هردو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
مگه اون ساعت چندمیخابه بددهنی رو که شما شروع کردی بالاخره خوابگاه ممکنه تایم طولانی باهم باشین ونشه ...

در طول روز می‌خوابه شبا هم بیداره 

تقصیر شماست

چرا ؟

خب بهونه میدی دستش دیگه، وقتی بعدظهرا خوابه آروم حرف بزن ، تا دیگه بهونه دستش نباهش

فحاشی چی ؟