2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای استخدام شدن باید ازمون استخدامی شرکت کنی 

اگه نمره کافی برسونی و بعدشم مصاحبه و گزینش اوکی باشه برات ،استخدام میشی 

این همه ادم تا حالا از دانشگاه ازاد و علمی کاربردی و پیام نور و... مدرک گرفتن و رفتن سر کار 

این حرفا رو از کجا میارید اخه؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
استخدام شدن ربطی نداره به نوع دانشگاه هیچ قطعیتی هم وجود ندارهمصاحبه و رزومه مهمه

قطعیت داره خببب من خواهرم رفت دانشگاه دولتی فرهنگیان و بعدش استخدام دولتی شد 

میخوام بدونم اگه برم دانشگاه آزاد باز استخدام دولتی میشم یا نه

فرهنگیانم یا باید کنکور که شرکت میکنی دانشگاه فرهنگیان قبول بشی که بعدش معلم میشی 

یا هر رشته دیگه ای که بخونی بعدش باید ازمون استخدامی بدی ( اگه رشته شما رو بخوان) و قبول بشی ،مثل بقیه ازمونهای استخدامی هست شرایطش

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
قطعیت داره خببب من خواهرم رفت دانشگاه دولتی فرهنگیان و بعدش استخدام دولتی شد میخوام بدونم اگه برم دا ...

عزیزم اون بورسیه خود دانشگاه فرهنگیان بوده 

چندسالته شما؟ 

برای استخدام شدن باید ازمون استخدامی شرکت کنی اگه نمره کافی برسونی و بعدشم مصاحبه و گزینش اوکی باشه ...

آزمون استخدامی نههه. کنکور تجربی و فرهنگیان میخوام بدم

خب میخوام بدونم اونایی که رفتن سرکار استخدام دولتی هستن یا به صورت آزاد تو مدرسه های غیرانتفاعی تدریس میکنن و دولتی نیست کارشون؟

فرهنگیانم یا باید کنکور که شرکت میکنی دانشگاه فرهنگیان قبول بشی که بعدش معلم میشی یا هر رشته دیگه ای ...

خب الان میخوام بدونم اگه دانشگاه فرهنگیان قبول نشم و برم آزاد، باز معلم میشم؟🗿😂