2777
2789
اگه میتونی برو پیش یه متخصص طب سنتی اصلاح مزاج انجام بده هم وزنت میاد پائین اشتهات نرمال میشه هم جلو ...

بدبختی من یکی نیس خاهر شوهرم کار نداره پول نداریم چطوری برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یسریاش یه شبه سفید شد

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
این دقیقا منم ..چکارکنم عزیزم ؟؟

به استارتر گفتم راهش اینه برید پیش یه متخصص طب سنتی اصلاح مزاج انجام بدین 

اگه تهرانی برو پونک ساختمان پزشکان ساجد حکیم خیراندیش و شاگرداش اونجان خیلی خوبن