2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیدم بعضی شرکتا یکی از شرایط رو میزارن ک حتما باید دانشگاه دولتی درس خونده باشی دیگه بقیه اش رو نمیدونم

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

مدرکم ارشدمم آزاده کارمند دولتم چه ربطی داره؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

آزمون استخدامی نههه. کنکور تجربی و فرهنگیان میخوام بدمخب میخوام بدونم اونایی که رفتن سرکار استخدام د ...

تنها قطعیتی که وجود داره همون بورسیه فرهنگیانه 

وگرنه شما هررررررر رشته ای چه دولتی چه ازاد بخوای بخونی ،بورسیه اموزش پرورش نیستی که ببرتت سرکار ،باید ازمون بدی بعدش اگه میخوای رسمی بشی ،برای ازمون هم نوع دانشگاه مهم نیست 

کسایی که  الان معلم رسمی اموزش پرورش هستن هم یا کنکور فرهنگیان قبول شدن یا بعدش ازمون استخدامی دادن 

به جز این دو راه راهی وجود نداره برای معلم رسمی شدن 

معلم غیرانتفاعی شدن هم اصلا کاری به مدرکت و محل دانشگاه نداره ،باید موسس اون مدرسه استخدامت کنه که معمولا هرکسی اشنای خودشو استخدام میکنه  

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
خب الان میخوام بدونم اگه دانشگاه فرهنگیان قبول نشم و برم آزاد، باز معلم میشم؟🗿😂

اگه بعدش درس بخونی ازمون استخدامی قبول بشی معلم میشی 

در غیر این صورت نه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
منظورتون اینه که اسخدام دولتی نیست درسته؟

توی آزمون  استخدام از نظر علمی فرقی ندارن کدوم دانشگاه درس خونده باشید ولی توی مصاحبه بستگی به مصاحبه کننده ها و بار علمی طرف داره

کاربر آقا 
تنها قطعیتی که وجود داره همون بورسیه فرهنگیانه وگرنه شما هررررررر رشته ای چه دولتی چه ازاد بخوای بخو ...

چقد توضیحتون کامل بوددد مرسی واقعا لطف کردین 🥹

متوجه شدم الان. من اطلاعی نداشتم که فرهنگیان دانشگاه آزاد نداره 

ممنون از وقتی که گزاشتینننن به جوابم رسیدم❤️

وای فرهنگیان آزاد ندارهه؟😐

معلومه که نداره 

فرهنگیان که رشته نیست ،دانشگاهه 

اسمش دانشگاه فرهنگیان 

هرکسی هم قبول بشه بورسیه خود اون دانشگاهه هم بهش پول میدن در طول تحصیل هم اینکه بعدش استخدام اموزش پرورشن 

اصلا رشته فرهنگیان نداریم  

معلومه که نداره فرهنگیان که رشته نیست ،دانشگاهه اسمش دانشگاه فرهنگیان هرکسی هم قبول بشه بورسیه خود ا ...

بله درسته. نمیدونم چه فعل و انفعالاتی در ذهنم رخ داد که اینو گفتم😭😂

ممنون از پاسختون❤️

دوست عزیز شما میخوای معلم شی یا باید ازمون استخدامی بدی ربطیم نداره دولتی درس خوندی یا ازاد

یا بری دانشگاه فرهنگیان 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن