2777
2789
عنوان

بندرررررررر عباسی هاااا بیاید درمورد دانشگاه 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 36 پست
یعنی چطوری که باید بیام منظورت متوجه نشدم؟مشکلی نیست کلا دلم میخاد هرمزگان بیارم حتی رشته آبیاری گل ...

اسم دانشگاه و گفتم گفتی می خوام بیام دولتی گفتم باید بیای دانشگاه هرمزگان 

اره خیالت راحت می تونی یه رشته خوب بیاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کراشتون بندره؟

یچیزی بالا تر از اینا که فکر کنی

😁دلیل زنده بودنم بندره(دختره ها) 

کلا مال من قضیش طولانیههه فقط بگم که من هدفم اینه دانشگاه بندر بیارم حتی رشته ابیاری گل های قالی 

به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
اسم دانشگاه و گفتم گفتی می خوام بیام دولتی گفتم باید بیای دانشگاه هرمزگان اره خیالت راحت می تونی یه ...

اها خیلیم خوب 

یعنی میگی ظرفیت زیادی داره نسبت به پذیرش و اینا که میگی میارم؟؟؟

خدا از دهنت بشنوههههه بخدا اگ بیارم بهت شیرینی میدممممم

اسم کاربریم رو نگاه کنبرای یه نوجوان که به تازگی بیماری لاعلاج روحیش تشخیص داده شده دعا کنید یا یه د ...

مثل همیم

چشم ان شاءالله که حال  دلت خوب بشه 

چه مشکلی دارید؟

من شمال زندگی میکنم جنوب قبول شدم😂 خیلی دلم میخواست برم اما نشد

الهی🥲

منم خانواده ام خیلی سختگیرن جنوبیم شمال بیارم نمیذارن

یچیزی بالا تر از اینا که فکر کنی😁دلیل زنده بودنم بندره(دختره ها) کلا مال من قضیش طولانیههه فقط بگم ...

اگه استان فارسی واسه فرهنگیانم بعضی رشته ها می افته بندرعباس ولی اون دیگه بستگی به شانست داره باید صبر کنی دفترچه انتخاب رشته بیاد ببینی کدوم شهرا رو می تونی بزنی 

عجب..... من بندر بودمامیدوارم به آرزوت برسی

خدااااا از دهنت بشنوه بیارم بخدا بهت شیرینی میدممم😭🌱

چطوریه دانشگاهش؟؟؟‌چه رشته ای بودی؟؟؟ ظرفیت زیادی داره؟؟؟؟ طرفدار زیادی داره ؟؟؟

اگه استان فارسی واسه فرهنگیانم بعضی رشته ها می افته بندرعباس ولی اون دیگه بستگی به شانست داره باید ص ...

جدی چه رشته هایی؟؟؟

ارع استان فارسم

دانشگاه دولتی هم باشه میرم فرقی نداره هر رشته ای باشه

خدااااا از دهنت بشنوه بیارم بخدا بهت شیرینی میدممم😭🌱چطوریه دانشگاهش؟؟؟‌چه رشته ای بودی؟؟؟ ظرفیت زی ...

من امیدوارم هر چی به صلاحته،  اتفاق بیفته.  

من پزشکی بودم.  علوم پزشکیش بدک نیست ولی از بقیه رشته ها خبر نوارمحـ ظرفیت هم که هر سال تغییر میکنه

اها خیلیم خوب یعنی میگی ظرفیت زیادی داره نسبت به پذیرش و اینا که میگی میارم؟؟؟خدا از دهنت بشنوههههه ...

اره رقابت نسبت به شهرای بزرگ اینجا کمتره از رشته انسانی خیلی خبر ندارم ولی واسه رشته ریاضی راحت می تونستی اونجا قبول بشی بازم بعضی از سایتا هستن که رشته و دانشگاه و بزنی بهت می گه تا چه رتبه ای شانس قبول شدن داری