2777
2789
عنوان

بهم تیکه انداخت 😾خداوکیلی بعضی ها چقدر پستن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اب رو بریز اونجا که اینجور میسوزه!!

جالبه بعضی از اونایی که مهاجرت کردن هی به بقیه میگن نیاین اینجا خوب نیست یکی نیست بگه برپدر مادر ادم دروغگو صلوات   اگه خوب نیست تو برگرد بیا چرا دودستی سفت چسبیدی داری بقیه اموالتم اینجا میفروشی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
داره میسوزه میخواد تورم حرص بده که موفق شد بهترین کار خندیدن به کاراشه و تمرکز کردن رو اهدافت

سنش بالاس آخه 

60 سالشه من نمیدونم هدفش چیه 

من چه گناهی کردم آخه 

مگه نون اونو خوردم آخه 

بگو اب رو بریز اونجا که اینجور میسوزه!!جالبه بعضی از اونایی که مهاجرت کردن هی به بقیه میگن نیاین این ...

وای دقیقا حرف حق منو زدی خیلی پررو ان اگه بد بود خودتون برمیگشتید 

مفت خورا 

انقد عصبانی ام حالم بده بخدا 

طرف 60 سالشه داره خودشو با من مقایسه میکنه 

وای دقیقا حرف حق منو زدی خیلی پررو ان اگه بد بود خودتون برمیگشتید مفت خورا انقد عصبانی ام حالم بده ب ...

زورشون میاد بخدا 

دلشون میخواد فقط خودشون پیشرفت کنن و بچه هاشون توشرایط بهتر زندگی کنن 

مام این مدلی داریم 

زورشون میاد بخدا دلشون میخواد فقط خودشون پیشرفت کنن و بچه هاشون توشرایط بهتر زندگی کنن مام این مدلی ...

از شانس گند منم خانوادم خیلی قبولش دارن هی میگن بیا باهاش حرف بزن 

بابا من نمیخوام حرف بزنم آخه این هر بار روحیه منو خراب میکنه هر بار من باید اشک بریزم چون خیلی پستهه فقط به فکر پیشرفت بچه های مسخرشههه

از شانس گند منم خانوادم خیلی قبولش دارن هی میگن بیا باهاش حرف بزن بابا من نمیخوام حرف بزنم آخه این ه ...

بگو باشه اما کار خودتو بکن جدی میگم حتی مصاحبه های سفارت رو بدون خانوادت برو نذار هیچکس بفهمه 

این ادم خار سرراهته 

اون اینجوری بهت میگه چون میترسه بری سربارشون بشی 

اگه زبون حرف زدن داری ایندفعه که زنگ زد و چیزی گفت بهش بگو احترامت دست خودت باشه یهو منم مثل شما حرف میزنم بهت برمیخوره ها