2777
2789

دماغم رو تازه عمل کردم یکی از فامیل ها تصویری زنگ زد که مثلا به اصطلاح تبریک بگه که تبریکش بخوره سرش.. برگشت گفت بینی جدید مبارک تو مشکل داری که هی دست به صورتت بزنی یهو برو بکوب بساز گند بزن تو صورتت.. صورتت رو خراب کن از سر تا پا بکوب. من اصلا هیچ عمل دیگه ای نکردم ولی اینجوری گفت. بعدش میدونه من خیلی دوست دارم مهاجرت کنم برگشت گفت اینجا و اونجا یکیه فرق نداره خوب جایی داری زندگی میکنی. میدونه وقتی اینا رو بگه من عصبانی میشم از قصد اینجوری گفت و هر وقت زنگ میزنه با بدترین الفاظ صحبت میکنه. گفت جات خوبه بیخیال شو آخه به اون چه. هر چی تیکه بود انداخت نظر شما چیه 

خیلی ناراحتم دلم خیلی شکست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیه بود اینولش کن کجا دوست داری بری

یکی از فامیل ها 

من نظرم بود برم آلمان 

اونا هم آلمان زندگی میکنن 

اینجوری گفت عصبانی شم قبلا هم این کارا رو کرده بود 

همیشه با احترام باهاشون صحبت کردم نمیدونم چرا اینجوری کرده 

که مشکل شخصیتی داری همش با صورتت ور میری باید بری پیش روانشناس و ار این حرفا

آخه یک دماغ این حرفا رو نداره 

واقعا مشکل دارن این افراد که با ما اینجوری صحبت میکنن عقده های درونی شونه 

یکی از فامیل ها من نظرم بود برم آلمان اونا هم آلمان زندگی میکنن اینجوری گفت عصبانی شم قبلا هم این کا ...

مینرسه بری پیششون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....