2777
2789
عنوان

شده کسی رو مسخره کنید و بدترش سر خودتون بیاد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست

اولا شک نکن کارماست 

دوما ی بیماری که امید به بهبودیش نیست میگن بزارید هر چی میخواد بخوره 

ی بیمارم امید به بهبودیش هست داروی تلخ بهش میدن بهش پرهیز غذایی میدن ی جورایی ی مدت زجرش میدن چون امید دارن خوب بشه

خدا هنوز ازت ناامید نشده و رهات نکرده

بارها شده ی نفر کار اشتباهی انجام داده حتی تو دلم گفتم من که هیچوقت اینکارو نمیکنم چندوقت بعد خودمم اشتباه کردم 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمونه واقعیشم 👋🏻

چن سال پیش ب چاقی خاهرزنداداشم خندیدم تو همون سال شکمم چاق شد 

ب بداخلاقی و بد عنقی بچه دوستم ایراد گرفتم بچه خودم همینجور شد

گفتم فلانی چ شوهری داره چقد فلانه 

همون اخلاقش رو شوهر منم پیدا کرد

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

من تو دلم حس هایی که میکنم را اکثرا به زبان نمیارم...

و تفکرمم باعث غرور نمیشه...میگم لابد اون فرد محیط بدی داره یا محدودیتش باعث شده تفکرش رشد نکنه و ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اون چون پولدار بود کار نمیکنه شوهر دکتر هم کرد و خوشه اما من تو رشته موندم هیچ راه‌ فراری هم ندارم

من هم به وضع بدتر از اونی که مسخرش کردم دچار شدم 

شاید دارند پس می دهند و ما نمیدونیم شاید قراره پس بدهن به هر حال من از زندگی فهمیدم خداوند از کوچکتر ...

از بیرون که به زندگیشون نگاه میکنیم خیلی خوشن و موفق . ولی ظاهر زندگی امثال من از بیرون هم معلومه 

از زندگی دیگران خیلی چیزها رو نمیدونیم فکر میکنیم برا ما هست برا بقیه نیست. همسایمون همش میپرسه چطور ازدواج کردی چطور با  این خانواده آشنا شدی وای چه پدری چه خانواده ای چه فلانی.  ... اما خبر نداره خانواده شوهرم چه پوستی از سرم کندن. خواهرشوهرم و شوهرش که اسم و رسمی دارن چه سیاستهایی سرم داشتن. پدرشوهرم از غرور و تکبر حتی جواب سلام و خداحافظ هم نمیده.. چقدر به شوهرم یاد میدن که بد رفتار کنه. اما مردم میان پیش اینا پا درمیونی کنن براشون مثلا عروسشون برگرده پسرشون طلاق نگیره و... حالا من خودم باید همش مواظب زندگیم باشم. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من تو دلم حس هایی که میکنم را اکثرا به زبان نمیارم...و تفکرمم باعث غرور نمیشه...میگم لابد اون فرد مح ...

اون موقع که اینجوری فکر کردم واقعا بچه بودم حرفی هم بهش نزدم که ناراحت بشه فقط تحویلش نگرفتم و حوصلشو نداشتم 

انصاف نیست به خاطر یه اشتباه چند برابر بدترش سرم میومد 

اون موقع که اینجوری فکر کردم واقعا بچه بودم حرفی هم بهش نزدم که ناراحت بشه فقط تحویلش نگرفتم و حوصلش ...

الان تو دلت احساس خوب نسبت به دیگران داشته باش برا دیگران خوب بخواه. ذهنت رو دستت بگیر و کنترل کن

کارما بالا سر من وایستاده با کوچیکترین خطایی بزنه فرق سرم

منم همینم یعنی نشد یه بار قسر در برم 

بعد بعضیا هر کاری میکنن صاف صاف راه میرن و هیچ اتفاقی هم براشون نمیوفته شاید به خاطر ذهنیتمون و عذاب وجدانمونه که تاوان میدیم و اونا عذاب وجدان و این ذهنیتا رو ریختن دور و این اتفاقا براشون نمیوفتع

منم همینم یعنی نشد یه بار قسر در برم بعد بعضیا هر کاری میکنن صاف صاف راه میرن و هیچ اتفاقی هم براشون ...

خدا گفته هر ذره رو حساب میکنم. تو فیزیک و... هم همش خوندیم هر عملی عکس العملی داره و کنش و واکنش. هر نیرویی که وارد کنی اون هم همونقدر نیرو بهت وارد میکنه. امکان نداره کاری کنی و نتیجش رو نبینی. حالا دیر یا زود. یه نفر میگفت پیش یه رو به موتی بوده که نمیتونسته حرف هم دیگه بزنه میگه خودم به چشم دیدم که شب تا صبح که من خواب بودم اون بیدار، صبحش بیشتر موهاش سفید شده بود. میگه نمیدونم چه رنجی میمشید و چی میدید. زمان دنیا با زمان اون ور فرق داره

دوستم تعریف میکرد چندسال پیش سرکلاس کنکور به یکی گفته تو داری شیمی میخونی اینجا چیکار میکنی بااین سن ...

بعضی حرفا بدجور دل آدما رو میشکنه مخصوصا مسخره کردن سن کسی . من حتی به خاطر فکری که تو ذهنم بود و به زبون نیاوردم هم تاوان دادم

اولا شک نکن کارماست دوما ی بیماری که امید به بهبودیش نیست میگن بزارید هر چی میخواد بخوره ی بیمارم ام ...

حرف قشنگی بود ولی خدا خیلی وقته منو ول کرده اتفاقا اونا که مجازاتشون نمیکنه رو بیشتر دوست داره میذاره تو این دنیا حداقل خوشبخت بشن من که دنیا و آخرتو هر دو رو باختم