2777
2789
عنوان

فقط شب که میخوابم

83 بازدید | 19 پست

فقط موقع خواب شب ذهنم آرومه

الان هجوم حجم زیادی از فکر به مغزم رو دارم تحمل میکنم

و نه میتونم تحمل کنم

نه میتونم تشخیص بدم درست یا غلط رو

نه میتونم کاری کنم 

نه هیچ حرکتیییی 

فقط همین!!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوهوم

من واقعا یک مدتی هست سر این موضوعات گیجم 

تو کتاب دینیمون یک روایتی نوشته بود که خدا اونی و که اسلام و قبول نداره رو نمیبخشه، ولی اونی که رفته دنبال اسلام و مطالعه کرده و نتونسته قبول کنه رو میبخشه، که اونم نیتش رو خدا میتونه ببینه 

تصمیم گرفتم برم دنبالش و ببینم واقعا چی داره میگه، هرچند افرادی مثل استارتر توضیحات قانع کننده ارائه نمیدن، حداقل قرآن رو کامل با ترجمه بخونیم ببینیم چی میگه اونوقت اگه بازم به نتیجه ای نرسیدیم دیگه خود اسلامم گفته اوکیه🤷‍♀️

امیدم الان اینه، حالا اگه اونم الکی نیاورده باشن وسط کتاب دینی

لاااایک نکنننن😤
عزیزم استارتر ترسید فک کنم، قفل کرد تاپیکشو😂🤦‍♀️جواب اون کامنتتو میخواستم بدم، گفتم شاید به درد تو ...

عه بحثه رو دوست داشتم

احتمالا نخواسته به جاهای باریک بکشه😄

جانم بفرما 

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

عزیزم استارتر ترسید فک کنم، قفل کرد تاپیکشو😂🤦‍♀️جواب اون کامنتتو میخواستم بدم، گفتم شاید به درد تو ...

دقیقا هم بعد اینکه گفتم منبع علمی برای احساسی بودن زنا بیار قفلش کرد

آخه یکی نیس بگه وقتی اطلاع نداری چرا الکی حرف میزنی😂🤦‍♀️

چند تا حرف تکراری خانوم جلسه ایا رو زد رفت🤦‍♀️

لاااایک نکنننن😤
اوهوممن واقعا یک مدتی هست سر این موضوعات گیجم تو کتاب دینیمون یک روایتی نوشته بود که خدا اونی و که ا ...

😂😂نه ایشالا که به نتیجه درست برسی

آره گفته شده که بدون تحقیق چیزی رو قبول نکنین

منم میخونم مطلب دربارش

ولی خب منسجم چیزی نخوندم که هدفمند به نتیجه برسم

ولی خب خوبه که از دریچه عقل به مسائل نگاه کنیم و نظر بدیم

که نیاز به دانش داره و این ینی در مسیر درستی هستی🤝🏻

دقیقا هم بعد اینکه گفتم منبع علمی برای احساسی بودن زنا بیار قفلش کردآخه یکی نیس بگه وقتی اطلاع نداری ...

شاید احتمالا منظورش نوسان هورمون ها بوده که خب توی مردا هم هست و نمیشه باز گفت

چی بگم واقعا 😅

آخه جای باریکیم نبود، خداروشکر کسی نبود توهین کنه خودش قفل کرد😂کپی کردم بالا گذاشتم گلم

آره کسی چیزی نگفت

منظورم همینه که در ادامه بحثی پیش نیاد

چون خودمون دوتا خیلی پیگیر شدیم 🤦🏻‍♀️

😂😂نه ایشالا که به نتیجه درست برسیآره گفته شده که بدون تحقیق چیزی رو قبول نکنینمنم میخونم مطلب دربا ...

اوهوم ایشالا😂

این ایشالا و ماشالام از اسلام اومده مونده سر زبونمون😂😂

یاد اون آتئیسته افتادم که دوساعت راجع به وجود نداشتن خدا حرف زده آخرم گفته خدانگدار😂

لاااایک نکنننن😤
آره کسی چیزی نگفتمنظورم همینه که در ادامه بحثی پیش نیادچون خودمون دوتا خیلی پیگیر شدیم 🤦🏻‍♀️

حق داشتیم آخه😂

خانومه اومده چن تا چرت و پرت اعصاب خوردکنی گفته انتظارم داره بقیه قانع شن😂😂

لاااایک نکنننن😤
اوهوم ایشالا😂این ایشالا و ماشالام از اسلام اومده مونده سر زبونمون😂😂یاد اون آتئیسته افتادم که دوسا ...

😂یا گفته بود بخدا آتئیستم 

حالا خودمون که آتئیست نیستیم ولی خب میگم اگه خدا بخاد به نتیجه میرسی😄😂

فقط یچیزی فقط برای دین سوال برات پیش اومده یا کلا سوالت عمیق تره؟

حق داشتیم آخه😂خانومه اومده چن تا چرت و پرت اعصاب خوردکنی گفته انتظارم داره بقیه قانع شن😂😂

آره خب چیزایی که فرمودن هم قبلا از معلم های دینی شنیدم

و خب منم قانع نشدم یجورایی