2777
2789
عنوان

فقط شب که میخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 19 پست
😂یا گفته بود بخدا آتئیستم حالا خودمون که آتئیست نیستیم ولی خب میگم اگه خدا بخاد به نتیجه میرسی😄😂ف ...

😂😂

اوهوم مرسی❤️ تو ام همینطور

سوالاتم قبلا خیلی زیاد بود، اونقدری که از کار و زندگی افتاده بودم، الان حقیقتش حتی نمیدونم به کدوم سوال رسیدم باید دنبال کدوم باشم😂

ولی اره عمیقم هستن تا حدودی 

مثلا اگه اسلام و قبول نداریم، پس برای چی به دنیا اومدیم؟ یا بعد مرگ واقعا چه اتفاقی میفته؟ یا جهان های موازی واقعین؟ اینهمه کهکشان و سیاره وجود داره یعنی تو هیچکدومشون بجز زمین کسی زندگی نمیکنه؟ 

من یکم آدم فلسفی ایم😂

لاااایک نکنننن😤
😂😂اوهوم مرسی❤️ تو ام همینطورسوالاتم قبلا خیلی زیاد بود، اونقدری که از کار و زندگی افتاده بودم، الا ...

خب اسلام که یجورایی وسیله اس برای رسیدن به این جوابا!

بعدم جهان های موازی رو برو بخون و یجورایی درست بنظر میاد

توی قرآنم گفته شده که بجز ما هم موجودات دیگری هستن

که یجورایی هم ماورایی ها هم فضایی ها هم جهان موازی‌ها رو میشه گفت تایید کرده😅

البته اگه از نظر دینی بخایم نگاه کنیم

از نظر علمی هم جهان های موازی بصورت تئوری مطرح شد ولی خب کلا هیچی به جایی نرسیده فعلا که 

یا شایدم ما نمیدونیم

فلسفه که خیلی عمیقه و خب تهش به یه پوچی میرسی انگار و وجود دین برای اینکه جلوشو بگیره خوب بنظر میرسه

برای مطالعاتت نظریه های فیلسوفان شرق و غرب و مسلمان رو بخون و باهم مقایسه کن جالبه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسیی😍❤️

خواهش🤝🏻بحث امروزمون جالب بود

خالی شدم یکم از افکارم

ممنون

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<