2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 51 پست
خدا حفظشون کنه من از حرف دیگران میترسم مطمئنم اطرافیانم واکنش نشون میدم همش می‌خوام بهم یه چیزی بگن ...

حرف مردم واسه یکی دو روزه نهایت یکماه بعد یادشون می‌ره 

اینم یادت باشه مردم همیشه یه حرفی واسه زدن دارن اصلا نباید حرف اونا برات مهم باشه 

مبارکه فکر کن بعد از چند سال باز یه نوزاد کوچولو بزرگ کنی 😍😍

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
اگه فکر سقطی بهم بگو لینک گروهای ناباروری رو که عضوم بفرستم ببینی چه زندگی سختی داریم و چه حسرت و غم ...

خودمم نمیدونم از دیشب هزااار بار به سقطش فکر کردم از یه طرف از گناهش و عواقبش خیلی میترسم

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. بله ۱۶ سالگی ازدواج کردم پسرمو۱۷سالگی بدنیا آوردم

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه گلم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
حرف مردم واسه یکی دو روزه نهایت یکماه بعد یادشون می‌ره اینم یادت باشه مردم همیشه یه حرفی واسه زدن دا ...

مرسی عزیزم😔

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.
مرسی عزیزم😔

ناراحت نباش اون کوچولو تو دلت حستو‌ می‌فهمه😍

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ممنون از همگی. مرسی بابت دلگرمیتون  ببخشید اگه تک تک ریپلای نکردم 

ممنون میشم برام دعا کنید بلکه کمی آروم بشم  از دیروز تا حالا تپش قلب گرفتم خیلی حالم بده 

منم همینطوراصلا هم برام حرف کسی مهم نبودبابا بزرگم‌حتی صداش دراومد گفت بچه سوم برا چی اوردیهمه دوستا ...

من تازه خیلی هم تعریف میکردم.

مثلاً میگفتم بعد هر بچه وضع مالی مون بهتر شده.

جلو بقیه از شیرین کاری بچه هام و اینکه تو خونه حسابی هم بازی هستن تعریف میکردم.

خیلی ها بعدش بهم گفتن ما هم می‌خوایم برای بچه بعدی اقدام کنیم اونقدر که دیدن من تعریف میکنم   

البته که بچه هام دعوا هم می‌کنن ولی بالاخره آشتی میکنن و باز همبازی میشن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

ممنون از همگی. مرسی بابت دلگرمیتون ببخشید اگه تک تک ریپلای نکردم ممنون میشم برام دعا کنید بلکه کمی ...

فقط خداروشکر کن و اعتماد به نفس ات رو زیاد کن

تپش قلب برات ضرر داره حسابی

حتی ذره ای نگرانی و اضطراب روی بچه ات اثر می‌ذاره

اینا رو من حامله بودم یک دکتر از آشنایان بهم گفت

شاد و بانشاط باش و تو حاملگی ات اصلا غصه و اضطراب به خودت راه نده 

باید روحیه ات رو قوی کنی

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

پیامبر میگه راضی نگه داشتن مردم هدفیست که به دست اورده نمیشود  مردم قرار نیست واست بچه داری کنن یا زحمت بچه داریت بکشن این یه مسئله شخصی بین خودت و همسرتون هست عزیزم اصلا هم به فکر سقط نباشین 

فقط خداروشکر کن و اعتماد به نفس ات رو زیاد کنتپش قلب برات ضرر داره حسابیحتی ذره ای نگرانی و اضطراب ر ...

ممنون عزیزم 

مرسی بابت دلگرمیت انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

پیامبر میگه راضی نگه داشتن مردم هدفیست که به دست اورده نمیشود مردم قرار نیست واست بچه داری کنن یا ز ...

دقیقا هیچ کدوم از اینایی که از حرفاشون میترسم تا حالا یه بار به دادم نرسیدن یا کمکم نکردن  همیشه خودم تنهایی با کمک خدا به کارام رسیدم و دوتا بچه هامو بزرگ کردم

چطوری با کاندوم باردار شدید عزیزم

نمیدونم شاید بخاطر.  پ.ی.ش.ا.ب.  بوده