2777
2789
عنوان

سوال در مورد کنکور و تراز

58 بازدید | 6 پست

دخترا یه سوال دارم من پارسال کنکور دادم و یه ترازی گرفتم خب فرض کنین ۷۰۰۰ بعد امسال اگه کنکور ندم یا بد تر بدم  اون تراز با تراز معدل امسالم جمع میشه ؟ یا عدد تراز تغییر میکنه؟ خواهشا اگه میدونین بگین

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر کنکور ندی دقیقا همیت ترازت محاسبه میشه اگر کنکور بدی و بهتر بشه اون تراز بهتره اعمال میشه دقت کن ...

بله ممنونم کاری به رتبه پارسال ندارم منظورم فقط عدد تراز هست 

ببخشید یه سوال دیگه به نظرتون تراز کل چند باشه رتبه زیر هزار میشه و چند باشه زیر سیصد میشه

بله ممنونم کاری به رتبه پارسال ندارم منظورم فقط عدد تراز هست ببخشید یه سوال دیگه به نظرتون تراز کل چ ...

تراز بالای ۱۰ هزار یعنی رتبه زیر ۱۰۰۰ بالای ۹۰۰۰ یعنی قبولی رشته های تاپ اما نه دانشگاه تیپ ۱

البته درباره رشته تجربی دارم صحبت میکنم

شما درست رو بخون ب اینا کاری نداشته باش بعد از کنکور میتونی کلی تحقیق کنی درباره اینا الان فقط بخون

تراز بالای ۱۰ هزار یعنی رتبه زیر ۱۰۰۰ بالای ۹۰۰۰ یعنی قبولی رشته های تاپ اما نه دانشگاه تیپ ۱البته د ...

ممنون باشه الان میرم بخونم 😘😘