2777
2789
عنوان

خرید بنز

153 بازدید | 30 پست

دوستان خریدن بنز صفر مدل ۲۰۲۴ موفقیت حساب میشه ؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره پولش از کجا اومده باشه اونم تو این اوضاع اقتصادی!

راه حلالللل 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
دیدم از این ماشین هایی که تو سامانه یکپارچه خودرو به جانبازها میدن با قیمت خیلی پایین تر از بازار ول ...

الان چه ربطی به تاپیک داشت ؟ همه مدیون همین جانبازا هستن حتی بنز چیز زیادی نیست اگه بهشون بدن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
دیدم از این ماشین هایی که تو سامانه یکپارچه خودرو به جانبازها میدن با قیمت خیلی پایین تر از بازار ول ...

بنز نیست اونجا بعدم قیمتاش تقریبا همونه 

اومده ایران یا فعلا داری از قانون جذب استفاده میکنی؟

وقتی سفارش بدی از امارات یا … برات وارد میکنن

چرا که نه. البته نه اینکه هرچی داری بدی برای بنز بلکه چیزهای دیگه هم داشته باشی مثلا دندون جرم گرفته که طرف براش خرج نمی کنه  که بره بنز بخره. خونه نداره بره بنز بخره. اگه همه چی در حد معقول فراهم و ok هست بله بنز هم خوبه

الان چه ربطی به تاپیک داشت ؟ همه مدیون همین جانبازا هستن حتی بنز چیز زیادی نیست اگه بهشون بدن

ول کن بنده خدا فکر کرده من جانبازم 😂