2777
2789
عنوان

خرید بنز

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا که نه. البته نه اینکه هرچی داری بدی برای بنز بلکه چیزهای دیگه هم داشته باشی مثلا دندون جرم گرفته ...

کلا مثلا فکر کن قراره لحظه مرگت برسه میخوای موفقیت هاتو حساب کنی میشه بنزم گفت یا نه؟!

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
پلاک میشه اصلاحدود مالیاتش چقدرهبهت نمیخوره

وقتی وارد میکنن پلاک هم میشه دیگه بعدم عزیزم من نخریدم قیمتش حدود ۴۵ میلیارده با مالیات و همه چیز 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
کسی اطرافت جانبازه؟

پدر خودم بود .. نه پست و مقامی بهش دادن و نه بنزی به خاطر همین جانباز بودن هم فوت شد تو سن کم .. به خاطر همین عصبی میشم الکی میگن همه چیز بهشون میدن البته که ایشون هدفش رضایت خدا بود و به این حرفا اهمیت نمیداد

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من گفتم تو ایران وارد نمیشده تا الان نمیدونمم هست یا نه چیز بدی نگفتم که

ببخشید اشتباه متوجه شدم عزیزم 😊❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
پدر خودم بود .. نه پست و مقامی بهش دادن و نه بنزی به خاطر همین جانباز بودن هم فوت شد تو سن کم .. به ...

خدا رحمتشون کنه 

اما در ازاش شما (و یا حتی خودشون )بیمه مالیات نمیدی 

و حقوقت بعدا چند برابره چون بیمه و مالیات نداری 

راحت جایی بعدا استخدام میشی 

تو کنکور هم سهمیه داری 

یعنی این جور نیست که کلا هیچ مزایایی نداشته باشن 

اما خب آره بنز هم نمیدن بهشون . 

متاسفانه جنگ ایران و عراق به خیلی ها ضربه زد

من خودم غرب ایران ساکنم هنوز اثراتش رومون هست .

خب پس تاپیکت چیه وقتی دستت بهش نمیرع

اونش به شما ربطی نداره 😊😊😊 

من سوال پرسیدم نه گفتم دارم نه گفتم ندارم سوالم و جواب دادی دیگه فضولی تو زندگی بقیه ممنوع ❌👌🏼

خدا رحمتشون کنه اما در ازاش شما (و یا حتی خودشون )بیمه مالیات نمیدی و حقوقت بعدا چند برابره چون بیمه ...

ممنون خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه 

کنکور که از سهمیه استفاده نکردم 

استخدام هم قطعا استفاده نمیکنم و خودم تلاش میکنم 

حقوق و مالیات ندادن هم جای بی پدریم و ترحمای دیگران و تنهایی و سختی رو نمی گیره .. الان یه حقوق کم میدن فقط به من و مادرم که سریع تموم میشه ولی وقتی پدرم بود خیلی خیلی وضعیت مالیمون خوب بود حالا قضاوت با خود شما 

ممنون خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه کنکور که از سهمیه استفاده نکردم استخدام هم قطعا استفاده نمیکنم و ...

ممنون 

عزیزم من کاری ندارم 

کلی گفتم 

منظورم اینه نه به طرف بنز میدن 

نه اینکه کلا رهاشون کنن 

منظورم همین بود 

ایشون اگه بخاطر دفاع از وطن و ناموس رفته باشن جنگ 

جاشون بهشته 

خداوند به مادرتون عمر طولانی و با عزت بده 

سایه شون مستدام 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم من کاری ندارم کلی گفتم منظورم اینه نه به طرف بنز میدن نه اینکه کلا رهاشون کنن منظورم همی ...

ممنونم بله شما درست میگید منم همینو میگم که وضعیت بیشترشون سخته با شما مخالف نیستم 🌹