2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 94 پست
ای خدا الان بالای ۲ ماه میگذره بهش گفتم چند بار واقعا اگه داشت بخاطر بچه ها میگفت چون گفتم اونا گرفت ...

نمیدونم من 7 سال پیش فهمیدم خیانت کرده و دوسال پیش تو بارداری متوجه مریضیم شدم. ببین مردا که نمیگن مخصوصا اگه بخوان زنشون بمونه. شما بخاطر خودت یه ازمایش بده. 

ای خدا الان بالای ۲ ماه میگذره بهش گفتم چند بار واقعا اگه داشت بخاطر بچه ها میگفت چون گفتم اونا گرفت ...

ببخشید من متوجه نشدم چرا میگید بچه ها. چه ربطی به اونا داره رابطه شمل!؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهره از اول مقصره بعدم اون زن شوهر من نزدیکترین فرد به من بود دیگه از غریبه چه انتظاری دارم

دقیقا، مقصر اصلی رو‌ول میکنیم میچسبیم به مقصر فرعی. کسی به ما بدهکار نیس این وسط جز شوهرمون! وقتی زنی خیانت میکنه چرا مردها نمیگن مرد علیه مرده، مردها باید هوامونو داشته باشن فلان، یقه ی همون زنشونو‌میگیرن و‌ از زندگی خودشون پرتشون میکنن بیرون.

میدونی چرا؟ چون اونا اگر قبول کنن شوهرشون خیانت کرده خب یعنی خودشون یه مشکلی داشتن یا اخلاقی یا هرچ ...

نه من خدایی قبول دارم متاسفانه تو زندگی عشقی با شوهرم خیلی کم کاری کردم واقعا فکر نمیکردم آنقدر احتیاج داشته باشه 

و متاسفانه اون زن جوری فربونش میرفت که هنوز فکر میکنه عاشقش شده 

خودش هم کفت چکار کردی که من رفتم 

ببخشید من متوجه نشدم چرا میگید بچه ها. چه ربطی به اونا داره رابطه شمل!؟

اخه بهش گفتم زگیل تناسلی فوق ااعاده مسری هست و خدای نکرده تو توالت فرنگی قابلیت سرایت داره به بچه ها 

یا خدای نکرده ایدز و بقیه 

نه من خدایی قبول دارم متاسفانه تو زندگی عشقی با شوهرم خیلی کم کاری کردم واقعا فکر نمیکردم آنقدر احتی ...

فدات شم منظورم شما نبودی. تو که از همون اولم گفتی شوهرمم مقصره و قبول داشتی. خیلیا میان دفاع میکنن میگن اگر زنه نبود  اینجوری نمیشد زندگیمون منظورم اوناست. هرچقدرم کم کاری کرده باشی اون حق نداشته اینکارو بکنه مگه خودش کامل بوده؟  

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
فدات شم منظورم شما نبودی. تو که از همون اولم گفتی شوهرمم مقصره و قبول داشتی. خیلیا میان دفاع میکنن م ...

عزیزمی 

در کل خیانت حتی دردش از مرگ پدرم هم بیشتر بود واقعا فکرش رو نمیکردم 

حق من این نبود 

میدونی چرا؟ چون اونا اگر قبول کنن شوهرشون خیانت کرده خب یعنی خودشون یه مشکلی داشتن یا اخلاقی یا هرچ ...

درسته، این زنها فکر میکنن فقط زنهای خراب و عوضی گناهکارن و شوهر خودشون بی گناهه و گول خورده، مردها هم از این مسئله سو استفاده میکنن و روز به روز پرروتر میشن. من که دوران دوستیمون به شوهرم گفتم خیانت ببینم خیانت میکنم. درست و غلطشو کاری ندارم، شخصیت انتقام جویی دارم و تا به طرف طعم اون زهر تلخو نچشونم، ول کن نیستم، شوهرمم خوب میدونه شوخی نمیکنم. 

درسته، این زنها فکر میکنن فقط زنهای خراب و عوضی گناهکارن و شوهر خودشون بی گناهه و گول خورده، مردها ه ...

حق کسی که خیانت میکنه همینم هست واقعا 

ایران ننگ و شرمه وگرنه خارج از ایران خیانت کنی خیانت میبینی

ببین همه اینجوری نیستن. من دیدم پیامای اون زنه را به شوهرم که چطوری بهش التماس میکرد و میگفت تو فقط بیا منا صیغه 99 ساله بکن من نمیزارم زنت بفهمه و شوهرم که میگفت ن من تازه ازدواج کردم و زنما دوس دارم و نمیتونم ازش دل بکنم. ببین من دیدم و براهمین میگم مردا اول شل میشن ولی اون زن هم بلده چطور یه زندگی را خراب کنه 

حق کسی که خیانت میکنه همینم هست واقعا ایران ننگ و شرمه وگرنه خارج از ایران خیانت کنی خیانت میبینی

برای همین برام حرف مردم مهم نیس، محبتو با محبت جواب میدم، بدی رو با بدی. یه خیانتکار اگه طعم تلخ کار خودشو بچشه و همون حس تحقیر و توهینو تجربه کنه، میفهمه چه….. خورده و آدم میشه.

اخه بهش گفتم زگیل تناسلی فوق ااعاده مسری هست و خدای نکرده تو توالت فرنگی قابلیت سرایت داره به بچه ها ...

اره از توالت فرنگی خیلی سرایت داره شماهم برو بنظرم. منم شیر میدم ولی فکر نکنم از شیر دادن منتقل بشه فقط از طرق پوسته زگیل فکر کنم 

عزیزمی در کل خیانت حتی دردش از مرگ پدرم هم بیشتر بود واقعا فکرش رو نمیکردم حق من این نبود

عزیزم من یه عمو دارم. کاروان حج داره خیلی ادعاش میشد. همه میگفتن به به چه ادم پاکی ولی با سه تا دختر بزرگی که داشت که حتی یکیشون ازدواج کرده بود و بچه داشت، به زن عموم خیانت کرد رفت دوست زن عموم رو گرفت. زن جوون و کم سن. متاسفانه خیانت حتی دین و ایمون هم نمیشناسه. فقط ذاته ذااات

برای همین برام حرف مردم مهم نیس، محبتو با محبت جواب میدم، بدی رو با بدی. یه خیانتکار اگه طعم تلخ کار ...

البته کسی که خیانت میکنه یعنی قید تو و اون زندگی رو زده. اگر براش مهم بود که خیانت نمیکرد. بعید میدونم خیانتم کنی حتی ککشم بگزه. این ادما پست تر از این حرفان. بی غیرتن