2777
2789
عنوان

تب پسرم چهل وای خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 100 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر رفت؟ اگه نرفتی هنپز لباس بپوش ببر بیمارستان وقتی با شیاف و پروفن هم پایین نمیاد رسیدگی جدی تر نیاز داره خیلی خطرناکه پاشو برو

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گفتم تازه باشه توش کپک و کرم نباشه مثل سنگم نباشه البته نزدیک یکسال که اززمان نگهداری بگذره کمی سفتی رو پیدا میکنه دکتره گفت تا یکسال تازه اس بیشترش میشه کهنه اون دیگه سنگ میشه .اندازه ۲۵۰ گرم عناب و اندازه ی بند انگشت اب روش باشه با حرارت کم میجوشونی که له بشه بعد هسته رو دربیار با گوشت کوب کمی بکوب از صافی رد کن مثل رب گوجه گوشته بره پوسته بمونه با همون ابی که مونده و اون مواد گوشتی بذار رو حرارت خیلی ملایم بجوشه به غلظت رب گوجه فرنگی خونگی برسه تند تند باید هم بزنی ته نگیره بسوزه میذاری خنک بشه بعد تو یخچال بیرون بمونه میترشه خراب میشه هربار اندازه ی قاشق مرباخوری میذاری کنار به دمای اتاق برسه باقی تویخچال فکر کنم تا ۳ هفته تموم میشه باز تازه درست میکنی تا اون ۴۰ روز تموم بشه اگه سابقه طولانی باشه مثلا باید دوماه بدی حس کردی خوب شده قطع نکن ادامه بده دوره رو پسر من کلا حساسیت داره اینو میدادم باز دونه میزد دکتره میگفت این عناب طبعش معتدله محاله از عناب باشه ولی نمیشد بیشتراز ۳ هفته بدم دیگه ۳ ساله میدم کمتر شده باز امسال تابستون باید ببینم چطوری میشه چون تابستون بیشتر میشد اینو گفتم شاید پسر شمام مثل پسرم حساس باشه دونه زد نترسی همون دوره کم بده صبر کن دوباره بده بدنش عادت کنه خوب میشه خودمم تعجب کردم چون نت زده بود عناب برای درمان کهیر و اگزماس پسر من عجیب بود

برای بچه های کوچیکتر قاشق چایخوری بدید برای زیر یکسال غلظتشو کم کنید راحتتر ببلعه و اندازه همون قاشق چایخوری 

البته این دکتره شربتی هم داره چون میدونه چرک خشک کن نمیدم این تجویزو بهم گفت وقتایی که دارو نداره یا خودش نیست بدم درکنارشم اب یخ بستنی نباید بخوره هرچی تو یخچاله ۲۰ دقیقه جلوتربذاربیرون به دمای محیط برسه بعد بده اصلا سرد و خنک سمه 

تابستون مخصوصا زمستون بعد حموم اخرش ازمچ پا اب سرد بگیر بیاد بیرون بعد سشوار کلاه نخی سرش باشه تا ی ساعت لای انگشت پاشم خوب خشک کن جوراب بپوشون تا ی ساعت گوشاشم با ی دستمال نخی خشک کن اصلا گوش پاک کن نزن تا ۵ ۶ ساعتم بیرون نره باد نخوره حالا زمستون که من روز حموم کلا بیرون نمیبرم باید جوری برنامه حموم بچینی نرید بیرون خودتونم سرماخوردید یا حتی ویروس از عناب بخورید من چندبار میخورم چون اصلا چرک خشک کن نمیخورم زود اثر میکنه سرماخوردگیم خوب میشه دیگه به دو هفته نمیکشه 

گفتم تازه باشه توش کپک و کرم نباشه مثل سنگم نباشه البته نزدیک یکسال که اززمان نگهداری بگذره کمی سفتی ...

مرسی عزیزم. این دستوری که دادی با جوشونده عناب چه فرقی داره؟مثلا بجوشونی آبشو بدی بخوره. 

من زمستونا پسرمو دیر به دیر میبرم حموم . وای این سرماخوردگی نیس مطمئنم کروناس چون من قبلا گرونای شدید گرفتم سردرد بدن درد شدید گلو درد پدرمو درآورده

برام صلوات میفرستین
همون موقع بردم درمونگاه بعدش بیمارستان

خوب کردیخ. الان بهتره؟ خدا سلامتی بده

دختر منم سرماخورده اصن خوب نمیشه خسته شدیم جفتمون🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خوب کردیخ. الان بهتره؟ خدا سلامتی بدهدختر منم سرماخورده اصن خوب نمیشه خسته شدیم جفتمون🤦🏻‍♀️

نسبت به روزای اول اره ولی تب داره همچنان ولی نه به اون شدت الان ۳۸ونیم ۳۷ونیم میشه تبش

برام صلوات میفرستین
مرسی عزیزم. این دستوری که دادی با جوشونده عناب چه فرقی داره؟مثلا بجوشونی آبشو بدی بخوره. من زمستونا ...

خب رب عناب عصاره اشه قوی تر از ی جوشونده سادس 

کرونا انفولانزا ویروس عفونت گلو سینه گوش لوزه سینوس هرچی باشه همین درمانشه حتی پسرم ویروس اسهالم بگیره جدا از داروهای اسهالش همین رب و میدم

با حوصله و اصولی درست کنی اولش خلطهاش زیاد میشه بعد ی هفته کمتر میشه اگه بلده فین کنه بلد نیست موقع سرفه کف دستتو گود کن بزن پشتش کمک کنه خلطها کنده بشه ولی دیگه چرک خشک کن و شیمیایی نده پونه دم کن شلغم لیمو شیرین گلابی اب سیب شربت ابلیمو عسل بده داخل شلم و خالی کن توش عسل بریز تا صبح بمونه اب میندازه صبح ناشتا بده بخوره پنی سیلین طبیعیه چهارتخم شیرعسل اش ترخینه توشم ی پیاز چهارقاچ کن بریز بپزه باقاشق تیکه کن با اش بده بخوره بخور بذار تو خونه عنبر نسا کمی دود کن 

قبل و بعد غذا خیلیییی کم کف دست نمک دریا بریزید بخورید دهان و ضدعفونی میکنه اب و گلاب بخورید