2777
2789
عنوان

بزرگی وحشتناک اهرام 🇪🇬

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 75 پست
می‌دونم الان می‌ریزن سرم ، ولی سرزمین اسراییل یا فلسطین واقعا زیبایی غیر قابل توصیفی داره .من فعلا آ ...

اره کشور تاریخی هست  

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط آلمان دلم میخواد برمچ ترسناکه🦦بنظرتون واقعا ادما ساختنش؟؟من ک بعید میدونم

اره بابا ساختنش با هزاران کشته

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

نه داهلش رفتن و مقبره هس

داخل نه زیرش ، میگن زیر اینا یه انرژی هست که معلوم نیست چیه و اینا چندین سال پیش باید نابود میشدن بخاطر اون انرژی هیچکس نمیتونه خراب کنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه جا دیدم آدمای غول پیکر اینارو درست میکردن جالب بود بعد میدونستید کسی که بره داخل اینا دیگه نمیاد ...

نه بابا همه کاش که نیمذارن بری ، همون جاهایی که میتونی بری هم تور لیدر داره و مشخصه 

هنوز خیلی جا هاشو نتونستن کشف کنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خدایی جدی میگی؟

آره چیزی که دیدم رو گفتم 

چند نفر اینطور میگفتن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه جا دیدم آدمای غول پیکر اینارو درست میکردن جالب بود بعد میدونستید کسی که بره داخل اینا دیگه نمیاد ...

هوش مصنوعی بود 

گفت احتمالش هست با توجه به داداه هایی که بهش دادن ادمای غول پیکر ایینو ساخته باشن 

...
منم جاهای لوکس وامروزی دوست ندارم طبعیت دوست دارم هم اماکن تاریخی مثل همین مصر

دقیقا مکان های مدرن حال نمیده   تور های حیات وحش افریقا جالب بنظرم

نه بابا همه کاش که نیمذارن بری ، همون جاهایی که میتونی بری هم تور لیدر داره و مشخصه هنوز خیلی جا هاش ...

آره 

داخل نه زیرش ، میگن زیر اینا یه انرژی هست که معلوم نیست چیه و اینا چندین سال پیش باید نابود میشدن بخ ...

اینا شایعه است عزیزم 

مثل همون ساخته آدم فضایی ها 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

داخل نه زیرش ، میگن زیر اینا یه انرژی هست که معلوم نیست چیه و اینا چندین سال پیش باید نابود میشدن بخ ...

واقعا عجیبه اهرام    

دقیقا مثل من خیلی دلم میخواد بدم آلمان 😣

من حس میکنم مطعلق ب اونجام..باورت میشه هیچ وابستگی به خانوادم ندارم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است