mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 12022 عنوان بیاین واسه هم صلوات بفرستیم🥺🌹 53 بازدید | 11 پست بچه ها دعا کنید بشه به زودی و به صلاحممم باشه♥️ظهور اقا و خواسته قلبتون ان شاءالله لایک کنید یا کامنت بزارین♥️ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊 دیروز | 17:35 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21383 ایشالا.......لطفا دعا کنید زودتر با نامزدم عقد کنیم یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 12022 ایشالا.......لطفا دعا کنید زودتر با نامزدم عقد کنیم ان شاءالله همین امسال الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21383 ان شاءالله همین امسال ممنون گلم بی زحمت هر وقت یادت افتادم دعام کن یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 12022 ممنون گلم بی زحمت هر وقت یادت افتادم دعام کن چشم همچنین♥️ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21383 چشم همچنین♥️ ایشالا هر چه زودتر حاجت روا شی یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 12022 ایشالا هر چه زودتر حاجت روا شی ممنونم همچنین🌹 الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
رویای_آرامش۲۷ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 201 دعا کنید انشالله که به زودی یه ازدواج موفق داشته باشم.منم براتون دعا میکنم
فرحنازتونممممم عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1798 برام لطفا خیلی دعاکن حاجتی دارم این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 46025 برای سلامتی و ظهور آقا جانمون ، صاحب الزمان صلوات بفرستیم و دعا کنیم 🤲🏻💚💚اَللّهُمَّصَلِّعَلیمُحمّدٍوَآلِمُحمّدوَعَجلفَرَجَهُم💚آقاجانم برای منم پیش خدا یه دعایی کن🥺🤲🏻❤️خیلی تنهامدلم گرفته
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 21069 برا همه اونایی ک ت این تاپیکن ده تا صلوات فرستادم لطفا برای امضام دعا کنین سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂