2777
2789
عنوان

کیا تا حالا تست کهن الگو دادن

210 بازدید | 39 پست

سلام خانوما .

کیا قبلاً تست کهن الگوهای زنانه که توی گوگل بود رو دادن یا در مورد کهن الگوی زنانه اطلاعات دارن.

میشه بیاید در موردش چندتا سوال دارم مرسی.

دادم قبلا

بپرس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرودیت دراومدی بعدش چی بود؟

بعد نداره؛ باعث شناخت شما نسبت به خودتون می‌شه. باید برید نقد و تحلیلشو بخونید ببنید مثلاً به کدوم ارکی‌تایپ مردانه شباهت دارید.

امضای من درباره آرکی‌تایپمه

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
دادم قبلابپرس

تست میدم آفرودیت درمیام ولی ویژگی هاش بهم نمیخوره .حس می کنم تستش اشتباهه.چون هم درونگرام و هم رابطه ج*نسی دوست ندارم تا حالا دوست پسر نداشتم و ندارم.

اینش برام عجیبه.

کانال آموزش رایگان خیاطی در روبیکا زدم 

لینگ  امضامه 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

بعد نداره؛ باعث شناخت شما نسبت به خودتون می‌شه. باید برید نقد و تحلیلشو بخونید ببنید مثلاً به کدوم ا ...

آتنا و آرتمیس هستی؟

من تست مردونه رو دادم ولی اونم باهام جور درنیومد.پوزیدون دراومدم که ویژگی هاش بهم نمی‌خورد.