2777
2789
عنوان

بزرگی وحشتناک اهرام 🇪🇬

1034 بازدید | 75 پست

دوس دارین کدوم کشورها برید و کجاهارو ببینید   من عاشق طبیعتم و اگه سفر خارجی بخام برم فقط بخاطر دیدنی های تاریخ میرم و طبیعت  نه دیدن  ساختمان و شهر  

دوس دارم اهرام مصر  ببینم یا طبیعت برزیل  افریقا 

اون دختره ببینید چقدریه مقابل اهرام👍🇪🇬

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاهای تاریخی رو خیلی دوست دارم

همینطور اهرام مصررو

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

یه جا دیدم آدمای غول پیکر اینارو درست میکردن جالب بود 

بعد میدونستید کسی که بره داخل اینا دیگه نمیاد بیرون و معلوم نیست چی به سرشون میاد ؟ یه چیزی مثل مثلث برمودا هستش 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وای منم مصر رو دوست دارممماسکاتلندنروژسوئیساسپانیامالدیوژاپنسنگاپورکره جنوبی و شمالییونانخیلییی جاها ...

کره شمالی چرا خیلی بده که

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

دیوار چین

راستش زیاداز شرق اسیا خوشم نمیاد...

اما به نظرم یبار ارزش دیدن رو داره

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

می‌دونم الان می‌ریزن سرم ، ولی سرزمین اسراییل یا فلسطین واقعا زیبایی غیر قابل توصیفی داره .

من فعلا آرزوم اینه به اونجا سفر کنم

لطفا سیاسی ریپ نزنید .

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من فقط آلمان دلم میخواد برم

چ ترسناکه🦦بنظرتون واقعا ادما ساختنش؟؟من ک بعید میدونم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
یه جا دیدم آدمای غول پیکر اینارو درست میکردن جالب بود بعد میدونستید کسی که بره داخل اینا دیگه نمیاد ...

نه داهلش رفتن  و مقبره هس

یه جا دیدم آدمای غول پیکر اینارو درست میکردن جالب بود بعد میدونستید کسی که بره داخل اینا دیگه نمیاد ...

خدایی جدی میگی؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است