2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی شادن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 22 پست
پدرم چنتا مغازه داره انتظار داره بردارم بره تو مغازه ها کار کنه اما برادرم املاک کار میکنهپدرمم خودش ...

بابات حق داره خوب ولی مشکل حادی ندارید که نشه شاد بود برادرت باید از خداش باشه پ رت مغازه داره بهش بده بعضی بچه ها قدر نشناسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام همینطوریم چون از روز اول بابام هی پول دراوردن یاد داداشام داده الان داداشام پولدارن و موفق ولی باهم سردیم محبت و شادی زیاد بینمون نیست حالا اتفاقی بیفته هستیم پیش هم ولی خب عاطفه بینمون زیاد نیس اما شوهر خودم و خواهراش نمیتونن نصف روز از هم بیخبر باشن شوهرمم وضعش خوب نیس اما شادن طوری که به من میگن چرا همش ناراحتی

مهربانی ،عشق،آرامش

داداش تو دیگه رد داده ولی واقعا همینجوریه واقعا باید بر عکس میشد ما دخترا پسر می‌شدیم داداشمون دختر ...

واقها همینه من دهنم سرویس شد انقدر ب پدرم گفتم مغازه تو بدع من اجاره نده ۱ سال بزار پوشاک راه بندازم 

نمیده میگه کار مردونه س 

برادرم دیوونه س

بابات حق داره خوب ولی مشکل حادی ندارید که نشه شاد بود برادرت باید از خداش باشه پ رت مغازه داره بهش ب ...

احمقه بخدا

مشکل حادی نبست ولی دلیل همیشگیه دعواهای خونمون این مسئله 

بابام میگه ۴۰ ساللش شد براش نمیتونم زن بگیرم وقتی درآمد نداره

مام همینطوریم چون از روز اول بابام هی پول دراوردن یاد داداشام داده الان داداشام پولدارن و موفق ولی ب ...

دقیقا خانواده همسز من هرروز باهم درارتباطن 

اصلا کاری بهم ندارن هر مناسب سعی میکنن دور هم باشن

خانواده ما اینجوری نیستن 

احمقه بخدامشکل حادی نبست ولی دلیل همیشگیه دعواهای خونمون این مسئله بابام میگه ۴۰ ساللش شد براش نمیتو ...

زندگی ما هم همینه همش باید غصه اطرافیان احمقمون رو بخوریم شاد نباشیم