2777
2789
عنوان

من خیلی هارو دیدم که ( لطفا بیاین)

323 بازدید | 63 پست

تو سن ۱۵/۱۶ ازدواج ترک تحصیل میکن (خودم ۱۹ سالمه) 

بعد همسری گیرشون میاد (بیشترم سنتی ) که حالا درسته ۱۰ یا ۱۲ سال بزرگتر باشه ولی موقعیت اجتماعی خوب مهندس تحصیلات خوب 

سال ۹۹ یکی از فامیلمون ۱۴ بود رفت با ی مهندس ۲۶ ساله ازدواج کرد که خیلی پولدار بود بعدشم ترک تحصیل کرد  الانم زندگیش خوبه 

بعد یکی این همه درس میخونه اخر همچبن موردی هایی براش نیست 

پسرا گرایش با سن کم دارن 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه همه چی موقعیت خوبه؟

آدم باید حالش خوب باشه کنار طرف 

حالا طرف کارگره یا مهندس چه فرقی داره 

کودک همسری ارزششو ندارن چون بچگی نمیکنن...

الآنم ن بنی سایت رو نبین که هی میگن راضی ایم راضی ایم.

نود درصد دروغه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خب اون خرس گنده ای که می ره بچه ۱۴ ساله می گیره قطعا یه چیزیش میشه

😂😂😨😨اسکله

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

مگه همه چی موقعیت خوبه؟آدم باید حالش خوب باشه کنار طرف حالا طرف کارگره یا مهندس چه فرقی داره کودک هم ...

خب وقتی طرف تحصیلات وضعیت خوبی داشته باشه اون عشق شعور درک داره 

من تو فامیلمون زیاد دیدم همشون راضین

مگه همه چی موقعیت خوبه؟آدم باید حالش خوب باشه کنار طرف حالا طرف کارگره یا مهندس چه فرقی داره کودک هم ...

یه بنده خدایی اینجا هر تاپیکی با این موضوع بود میومد

یا خودش تاپیک می زد

آنچنان از این موضوع دفاع می کرد و می گفت خوشبختم 

تهشم یکی رفت تو تاپیکای قبلیش اسکرین گذاشت ازش

همش ناراحت بود از اینکه زود ازدواج کرده بود می گفت بچگی نکردم پیشرفت نکردم دوستام همه مهندس پرستار دکتر من دیپلمم ندارم هرکیو می بینم حس بدی به خودم می گیرم

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

اصلا ربطی نداره عزیزم الان که خیلیا دیگه لیسانس رو دارن داشتن سیکل زیاد جالب نیست

میدونم ولی خب خانواده ها مخصوصا مادرم مهم موفقیت سرکار رفتن دخترشون نیست اگ ی شوهر که تحصیلات  مهندس دکتر باشه داشته باشن کافی حالا اگه دخترشون ۱۰ سالش بود میدن

یه بنده خدایی اینجا هر تاپیکی با این موضوع بود میومدیا خودش تاپیک می زدآنچنان از این موضوع دفاع می ک ...

الان داغی نمیفهمی چی به سرت اومده

از نظر من دختری که توی سن کم ازدواج میکنه دیگه از لذت زندگی و نوجوونی نمیتونه استفاده کنه که با هیچ پولی نمیشه عوضش کرد این دوران خوبو

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
میدونم ولی خب خانواده ها مخصوصا مادرم مهم موفقیت سرکار رفتن دخترشون نیست اگ ی شوهر که تحصیلات مهندس ...

نه والا اطرافیان من که اینجوری نبودن یا حداقل تو شهر ما نبوده 

زندگی زیباست....💚

آره متاسفانه از خودشون ۱۵ سال کوچیکتر دوست دارن 😔

دنبال زن جوون خوشگلن که خودشون بزرگش کنن نه یکی که پخته باشه 

خب وقتی طرف تحصیلات وضعیت خوبی داشته باشه اون عشق شعور درک داره من تو فامیلمون زیاد دیدم همشون راضین

کی گفته تحصیلات و ثروت عشق و محبت و شعور میاره؟

توی فامیل هاتون هم شما ظاهرو میبینی

بله کسانی هستن که با موقعیت خوب شخصیت خوبی هم دارن

ولی این برای همه صدق نمیکنه 

وای وای ، ازدواج دختر بچه هیچ توجیهی نداره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.