جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الآنم ن بنی سایت رو نبین که هی میگن راضی ایم راضی ایم.
نود درصد دروغه
خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.
مگه همه چی موقعیت خوبه؟آدم باید حالش خوب باشه کنار طرف حالا طرف کارگره یا مهندس چه فرقی داره کودک هم ...
یه بنده خدایی اینجا هر تاپیکی با این موضوع بود میومد
یا خودش تاپیک می زد
آنچنان از این موضوع دفاع می کرد و می گفت خوشبختم
تهشم یکی رفت تو تاپیکای قبلیش اسکرین گذاشت ازش
همش ناراحت بود از اینکه زود ازدواج کرده بود می گفت بچگی نکردم پیشرفت نکردم دوستام همه مهندس پرستار دکتر من دیپلمم ندارم هرکیو می بینم حس بدی به خودم می گیرم
از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم
اصلا ربطی نداره عزیزم الان که خیلیا دیگه لیسانس رو دارن داشتن سیکل زیاد جالب نیست
میدونم ولی خب خانواده ها مخصوصا مادرم مهم موفقیت سرکار رفتن دخترشون نیست اگ ی شوهر که تحصیلات مهندس دکتر باشه داشته باشن کافی حالا اگه دخترشون ۱۰ سالش بود میدن
یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
خب وقتی طرف تحصیلات وضعیت خوبی داشته باشه اون عشق شعور درک داره من تو فامیلمون زیاد دیدم همشون راضین
کی گفته تحصیلات و ثروت عشق و محبت و شعور میاره؟
توی فامیل هاتون هم شما ظاهرو میبینی
بله کسانی هستن که با موقعیت خوب شخصیت خوبی هم دارن
ولی این برای همه صدق نمیکنه
وای وای ، ازدواج دختر بچه هیچ توجیهی نداره
خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.