2777
2789
عنوان

من خیلی هارو دیدم که ( لطفا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست
اتفاقا چندتا از اینها رو از نزدیک دیدم یه عمر میزنن تو سرشون که تو بی سوادی باعث ابرو ریزی پیش دوست ...

خود پسره خاسته که درس نخونه دیگ چرا بزنه تو سرش

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

امان از افکار پوسیده مث مامان منه

منم فرقی با دخترای متاهل هم سنم نداشتم فقط مادرم خیلی اذیت میکرد هر شب گریهه زاری 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این از زمین تا آسمون فرق داره با ازدواج

چه فرقی من حتی مدرسه نرفتم با دوستام وقت بگزرونم همش درس خوندم

میفهمم ولی چه میشه کرد الان همونا زندگیشون از ما بهتره

نمیدونم والا شما بهتر بودن را در چی می بینید

دیدگاه ها فرق داره

من همین که با پرستیژ برم سرکار و بیام برام بهترین زندگیه

خرجی که با پولم خودم بکنم بیشتر بهم لذت میده

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

الان هیچ موردی نداریم اون طرف موقعیتش چی بود

الانم پشیمون نیستم، با کسی که دوسش نداشتم و جای پدرم بود خوشبخت نمیشدم، اونا که دنبال دختر ۱۵ساله هستن نمیذارن ادامه تحصیل بده دنبال دختر چشم و گوش بسته هستن ولی خودشون با صد تا دوست دختر داشتن

من هیچ لذتی نبردم تازه من مجردم فقط درس خوندم حسرت کشیدم ن با دوستام بیرون رفتم هیچییی

مثلا ماهایی که ازدواج کردیم کجا رو گرفتیم 

هر کاری به موقعش و از راه درستش خوبه 

از زدن این تاپیک ها هم میشه فهمید یا طرف شدیدا سینگلی بهش فشار اورده از رو هوا و هوس یه حرفی میزنه نه از سر عقل یا قصد و غرصش تبلیع کودک همسریه 

نمیدونم والا شما بهتر بودن را در چی می بینیددیدگاه ها فرق دارهمن همین که با پرستیژ برم سرکار و بیام ...

منمم سرکار میرم ولی دیگه مامانم نمیزاره برم میگه تو یا شوهر میکنی یا می مونی خونه کارای خونه رو مبکنی

مثلا ماهایی که ازدواج کردیم کجا رو گرفتیم هر کاری به موقعش و از راه درستش خوبه از زدن این تاپیک ها ه ...

سینگلی شدیددد و دیوانه بودنن 😂😂😁

الانم پشیمون نیستم، با کسی که دوسش نداشتم و جای پدرم بود خوشبخت نمیشدم، اونا که دنبال دختر ۱۵ساله هس ...

دیقااا

منمم سرکار میرم ولی دیگه مامانم نمیزاره برم میگه تو یا شوهر میکنی یا می مونی خونه کارای خونه رو مبکن ...

کارتون چیه؟واقعا الان دوره این حرفا گذشته ۱۸ سال به بالا دیگه مامان نذاشت نداریم با احترام به ایشون و قاطعیت از حقوقتون دفاع کنید.

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

خود پسره خاسته که درس نخونه دیگ چرا بزنه تو سرش

پس خود پسره خیلی ادم به درد نخوری بوده که سعی کرده همسرش رو تو شرایطی قرار بده که دست و پا بسته باشه نه کاری نه درسی نه هنری فردا تا میتونه بهش زور بگه دختر هم نه کاری بلده به شغلی که بتونه بهش تکیه کنه فقط بشینه تو سری بخوره والا ادم درست و حسابی مانع پیشرفت کسی که دوست داره نمیشه 

کارتون چیه؟واقعا الان دوره این حرفا گذشته ۱۸ سال به بالا دیگه مامان نذاشت نداریم با احترام به ایشون ...

من مدرک زبان دارمم اخه فقط تازه دیپلم گرفتم پشت کنکورم 

من چیزی بگم کتکم میزنه حرف حسابشم اینکه فاطمه زهرا ۹ سالگی شوهر کرد تو چی؟

پس خود پسره خیلی ادم به درد نخوری بوده که سعی کرده همسرش رو تو شرایطی قرار بده که دست و پا بسته باشه ...

نمی دونم چی بگم ولی خود دخترا راضی مادرشم راضی پدرشم راضی 

چه فرقی من حتی مدرسه نرفتم با دوستام وقت بگزرونم همش درس خوندم

حالا فک میکنی ازدواج میکردی چه فرقی میکرد؟

باید همون درس رو میخوندی تا دیپلم بگیری کنارش یک خرس گنده رو هم کنترل کنی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سینگلی شدیددد و دیوانه بودنن 😂😂😁

خوب خدا رو شکر گارد نگرفتید اصرار کنید روی موضوع قبول کردید که فشار سینگلی باعث همچین حرفهایی شده 

نکن دختر من نکن چهارتا بچه میخونن فکر میکنن چه خبره زن بی سواد و بی هنر اول خودش تو شرایط خیلی اسیب پذیری هست بعدا هم بچه هاش ضربه میخورن 

اصلا همسر خوبی هم نصیب ادم شد که تو دنیا تک باشه خدایی نکرده بعد یه مدت مریض شدیا  فوت کرد زن بی سواد بی هنر چجوری بچه ها رو نگهداری کنه