2777
2789
عنوان

من خیلی هارو دیدم که ( لطفا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 63 پست
نه والا اطرافیان من که اینجوری نبودن یا حداقل تو شهر ما نبوده

طرز فکر مادرم همینه 😂😁

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

کی گفته تحصیلات و ثروت عشق و محبت و شعور میاره؟توی فامیل هاتون هم شما ظاهرو میبینیبله کسانی هستن که ...

میدونم دیگه اینجا دکتر مهندس شدن دانشگاه رفتن دخترا مهم نیست مهم فقط ازدواجه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین خیلی تفاوت هست بین زنی که از ۱۵ ترک تحصیل کرده و اسم و رسم و سواد و دارایی و... همه برای شوهرش هست با زنی که مدارج عالی را طی کرده علم داره و داراییش از دسترنج خودشه.حتی اگر مجرد هم مونده باشه

ابهت و افتخار به هنر و توانایی خودمونه نه شوهرمون هیچ جای دنیا مثل ما ایرانیا فکر نمیکنن 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

یه بنده خدایی اینجا هر تاپیکی با این موضوع بود میومدیا خودش تاپیک می زدآنچنان از این موضوع دفاع می ک ...

آخه کسی که بچه خوشبختم باید شک کرد 

چطور میشه آدم توی نوجوونیش درگیر زندگی زناشویی شه و ادعا کنه خوشبختم؟ توی سنی که باید شیطنت کنه باید با دوستاش تفریح کنه و ...بیاد زندگی بگردونه!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میدونم دیگه اینجا دکتر مهندس شدن دانشگاه رفتن دخترا مهم نیست مهم فقط ازدواجه

بله خب این تفکر سمی و قاجاریه که هنوز زندس

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از نظر من دختری که توی سن کم ازدواج میکنه دیگه از لذت زندگی و نوجوونی نمیتونه استفاده کنه که با هیچ ...

من هیچ لذتی نبردم تازه من مجردم فقط درس خوندم حسرت کشیدم ن با دوستام بیرون رفتم هیچییی

دنبال زن جوون خوشگلن که خودشون بزرگش کنن نه یکی که پخته باشه

آره صد درصد، من خیلی اینطوری دیدم، خودمم ۱۴سالم بود خواستگار ۱۷سال بزرگتر داشتم چند مورد هم بود ولی قبول نکردم، درس خوندم و

دیگه حالا سنم رفته بالا، دنیای مسخره ایه 

من هیچ لذتی نبردم تازه من مجردم فقط درس خوندم حسرت کشیدم ن با دوستام بیرون رفتم هیچییی

بزرگتر که بشی میفهمی همین درس خوندن یا همین مدرسه رفتن و وقت گذروندن با دوستات خودش کلی ارزش داشته

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
آخه کسی که بچه خوشبختم باید شک کرد چطور میشه آدم توی نوجوونیش درگیر زندگی زناشویی شه و ادعا کنه خوشب ...

خود منم زیاد از زندگی نووجونی لذت نبزد تمام زندگی شد کتاب درس تست زیست فیزیک ریاضی.....

بزرگتر که بشی میفهمی همین درس خوندن یا همین مدرسه رفتن و وقت گذروندن با دوستات خودش کلی ارزش داشته

من از دبیرستان مدرسه نرفتم خودم نشستم شبانه خونوم چون مامانم اعتقاد داشت من نباید برم مدرسه باید شوهر کنم دنبال خاستگار بود ولی کسی مارو پسند نمیگرد اصلا نمی اومد خاستگاری 

آره صد درصد، من خیلی اینطوری دیدم، خودمم ۱۴سالم بود خواستگار ۱۷سال بزرگتر داشتم چند مورد هم بود ولی ...

الان هیچ موردی نداریم اون طرف موقعیتش چی بود

خود منم زیاد از زندگی نووجونی لذت نبزد تمام زندگی شد کتاب درس تست زیست فیزیک ریاضی.....

عزیزم این از زمین تا آسمون فرق داره با ازدواج 

من از دبیرستان مدرسه نرفتم خودم نشستم شبانه خونوم چون مامانم اعتقاد داشت من نباید برم مدرسه باید شوه ...

امان از افکار پوسیده مث مامان منه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ببین خیلی تفاوت هست بین زنی که از ۱۵ ترک تحصیل کرده و اسم و رسم و سواد و دارایی و... همه برای شوهرش ...

میفهمم ولی چه میشه کرد الان همونا زندگیشون از ما بهتره