2777
2789
عنوان

زندگیم پاشید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 49 پست
من حسمو گفتم اما اینطور کسایی هستن که داستانی میسازن مردم هم زود باور دلشون میسوزه

الان من داستان بسازم دل سوزی بخرم براچی؟میخام‌پول جمع کنم میخام‌چکار کنم هیچکسو ندارم بشه دردودل کنم اینجا حرفمو میزنم بابا بیخیال اه

نمیدونم کمتر یه ساله اصلا ازین رو به اون رو شده بخصوص بعد اینکه باباش فوت کرد دیگ کلا رد داد نسبت به ...

ازدواجتون چطوری بود از قبل همو می‌شناختین و با عشق ازدواج کردید یا سنتی ؟!

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ازش نگذره با چی زده دستت باد کرده عزیزم عکس دستت رو بزار ببینم مو برداشته؟

نمیدونم یادم نیست درست هی میزد دستمو گارد اومدم بگیرم یهو دستم برگشت نمیدونم با دست بود با پا بود ضعف کردم الانم درد داره و داغه صب کن الان عکس میدم

ازدواجتون چطوری بود از قبل همو می‌شناختین و با عشق ازدواج کردید یا سنتی ؟!

با عشق فامیل بچدیم ولی ۵سال خودشو هلاک‌کرد یبار خودشو میخاست بکشه کل فامیل زبان زد بود عشقش نگام میکرد انگار کیلو‌کیلو قند تو‌دلش اب میشد ولی یهو تو‌چند ماه اینجور شد

با عشق فامیل بچدیم ولی ۵سال خودشو هلاک‌کرد یبار خودشو میخاست بکشه کل فامیل زبان زد بود عشقش نگام میک ...

عزیزم ناراحت نشی هوس بوده تموم شده عشق کتک نمیزنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
با عشق فامیل بچدیم ولی ۵سال خودشو هلاک‌کرد یبار خودشو میخاست بکشه کل فامیل زبان زد بود عشقش نگام میک ...

یکی پرش کرده که این تو خودش دیده اینطوری باهات برخورد کنه فکر می‌کنه حق اینو داره و کارش درسته اول ببرش خونه خودتون دوتایی حرف بزن اگر درست شد دیگه خونه مامانش نرید و شرط و شروط بزار اگر نیومد و گوش نکرد زنگ بزن به همه بگو پدرشو در بیار اگر اینکارو نکنی به این کار ادامه میده و بعدا تنها راهت میشه طلاق بلا نسبت پس این اقدام لازمه برای اولین و آخرین جنگ نگه داشتن زندگیت

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

یکی پرش کرده که این تو خودش دیده اینطوری باهات برخورد کنه فکر می‌کنه حق اینو داره و کارش درسته اول ب ...

درسته ولی برگه دستش باشه شکایت رو ادامه نده باز حداقل طرف میترسه دیگه فکر کتک زدن از سرش میافته ولی برگه نداشته باشه خدایی نکرده شاید بعدا بازم بزنه

سلامتی و خوشبختی دخترم