2777
2789
عنوان

زندگیم پاشید

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 49 پست
الان من داستان بسازم دل سوزی بخرم براچی؟میخام‌پول جمع کنم میخام‌چکار کنم هیچکسو ندارم بشه دردودل کنم ...

من اونطور حس داشتم چون کسایی مثل داستان تو گفتن بعدها کاشف به عمل اومد که ساخته ذهن بوده بعدم اینجا جای دردودل نیست من دیگه بعد سه سال تو نی نی سایت بودن دستم اومده همین ماه پیش تاپیک زدم برای دردودل درمورد مستاجرمون که چقدر اذیتمون میکنه تایم که ما خوابیم سروصدا میکنن مارو بد خواب میکنن خودشون بعد میخوابن چقدر گارد گرفتن برام یه نگاهایی به تاپیک ها بکنی خودت متوجه منظور میشی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رمان چیه بابا بنظرت دروغه رد کن برو نه تازه نمک بزنی اینجاهم دنبال کمکم که بدونم چکار کنم همینجا نبو ...

من اول گفتم حس حس هم گاهی اشتباه درمیاد عذرخواهی هم کردم از این بابت

همینا که تو ازشون کمک میخوای پنجاه درصد حداقل تو زندگی خودشون موندن وکیل انلاین بگیر اونا از اینا بهتر میتونن کمکت کنن

تو خودتم از کجا میدونی زندگی من عالیه ناشکر نیستم اما مشکلاتی دارم که ترجیح دادم سکوت کنم تو مجازی اونم بخصوص تو نی نی سایت که الان منی که به پستت خوردم خیلی بهتره هستن کسایی صد برابر بدتر از من 

روزت خوش 🚶🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

منم در جریان بزار گلم نگرانت میشم

با یه وکیل انلاین صحبت کردم گفت کتک و توهین باید یجوری باشه که همیشگی باشه و غیر قابل تحمل که دادگاه رای طلاق بده مال من بجز دستم بقیه خیلی کمن میتونه انگار کنه گفت مهریتو میدم حالا فردا میخایم بریم دادگاه امروزم اصلا باهم حرف نزدیم الانم از خونه مامانش اومدیم که صبح زود بریم دم بیمارستان پیادم نکرد دیگ اسنپ گرفتم اومدم بیمارستان چون دستم خیلی ورمش بیشتر شده و درد میکنه