ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 4872 عنوان ازدواج اسیباش زیاده | مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 128 پست من خودم فکر مبکنم اسیب زیادی داشته باشه واسه ادم یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 1403/10/07 | 07:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 4872 سلام.رل اکس پارتنر گناه و این قبیل موارد آسیب به همراه دارن.ب خی هم در امین سایت اعتراف کردن. نه چه اسیبی اگه مشکلی باشه راحت میتونی جدا بشی ولی ازدواج نه میشی مطلقهو. یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
پاریس۷ عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 59 جان تو 🤣😂 ببین بازم هستی....کلا هر جا میرم هستینمیدونم شاید منم زیاد هستمکلا یه وضعیه
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 4872 ما کردیم شد😃 تظاهره تاحالا شده بری کنسرت خارجی شده ماهی پنچ شیش بار بری خرید لباس بخری ماهی چند میلیون لوازم ارایش اشپز شخصی داشته باشی بهترین غذارو بخری یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه
پاریس۷ عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 59 نه چه اسیبی اگه مشکلی باشه راحت میتونی جدا بشی ولی ازدواج نه میشی مطلقهو. معمولا داخلش بحث دعوا شکست سواستفاده افسردگی و .... هست مواردی که گفتم. از امه بدتر گناه هست که ضربه به دنیا و آخرت هست
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 5173 ببین بازم هستی....کلا هر جا میرم هستینمیدونم شاید منم زیاد هستمکلا یه وضعیه خب اگه منو همه جا میبینی چون خودت هم همه جا هستی ،پس دوتامون به یک اندازه ولو هستیم تو سایت 😂😂 درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
majid_mm عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 1526 تظاهره تاحالا شده بری کنسرت خارجی شده ماهی پنچ شیش بار بری خرید لباس بخری ماهی چند میلیون لوازم ارا ... تو مجردی مگه اینا رو داشتی؟
هکرقلبمم عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7076 همه ادما اینجورن فکرمیکنی شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 5173 جان خودت😂🤣 از جان من مایع میزاری اسمت قسم راستمه🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥 درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
پاریس۷ عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 59 خب اگه منو همه جا میبینی چون خودت هم همه جا هستی ،پس دوتامون به یک اندازه ولو هستیم تو سایت 😂😂 تو یکم بیشتر هستی .... اول پست می زنی بعد من میام تو رو می بینم. پس تو بیشتری
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 5173 تظاهره تاحالا شده بری کنسرت خارجی شده ماهی پنچ شیش بار بری خرید لباس بخری ماهی چند میلیون لوازم ارا ... زن رونالدو رو داری توصیف میکنی چرا پس؟؟؟؟.. درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 5173 تو یکم بیشتر هستی .... اول پست می زنی بعد من میام تو رو می بینم. پس تو بیشتری خب اگه منو همه جا میبینی پس اندازه هم هستیم درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 4872 معمولا داخلش بحث دعوا شکست سواستفاده افسردگی و .... هست مواردی که گفتم. از امه بدتر گناه هست که ضربه ... اهان یعنی ازدواج کنی دعوا نمبکنی ؟ یعنی ازدواج خیلی خوبه تروخدا این دورغ نگو یه دختر کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه