2777
2789
وقتی میبینن خدا اینهمه توبه پذیره میگن خوب اون که خیلی مهربونه بذار گناه کنم جسارت کنم بعدا توبه میک ...

کاملا درست میگی برای همین من طبق مطالعه ای که داشتم قرض بر تناسخ رو ثابت کردن به این معنی که امتحان الهی تو ۶۰ سال و یک زندگی و یک بعد بدنی خلاصه نمیشه اما اگر در دین بیان میشد باعث میشد مردم دلشون بخواد برن مرحله بعدی و وقتی با این زندگی حال نکردی برن بعدی و خب فرضیه ای وجود داره که اگر در این زندگی آدم پست و ظالمی در قبال دیگری یا خود بوده باشیم در زندگی بعدی رنج بیشتری میکشیم و امتحان سختری خواهیم داشت نمیتونم بگم این اطلاعات موثقه جون تازه شروع کردم به خواندن تفسیر و ترجمه نمیشه صرفا به یک مبحث بسنده کرد و قطعی درست اعلامش کرد اما برام جالب بود از نظر منطقی

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

کاملا درست میگی برای همین من طبق مطالعه ای که داشتم قرض بر تناسخ رو ثابت کردن به این معنی که امتحان ...

تناسخ که از نظر علمی و فلسفی و اسلامی باطل است ولی بالاخره خداوند متعال بشر رو آفریده تا آزمایش کنه با نقصها سختی ها و ناملایمات . اگه تو ناملایمتی ها از خدا نا امید بشه نمیتونه ادامه راه رو بره و اگر هم زیاد مغرور  بشه باز نمیتونه راه رو درست بره باید بنده باشه عبد خدا باشه مطیع او باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تناسخ که از نظر علمی و فلسفی و اسلامی باطل است ولی بالاخره خداوند متعال بشر رو آفریده تا آزمایش کنه ...

دقیقا همینطوره در واقع شیطان به دلیل عُجب به نحوه پرستش یگانه خدای خودش ترد شد ، به نوعی تکبر و غرور که هیچ کس نمی‌تواند تو را چون من عبادت گوید. و در بیانی یاس و ناامیدی از خدا و عدم قبول حکمت اتفاقات هم مشکل ساز میشه 

من همیشه به همسرمم میگم وقتی تو شرایط سختم قرار می‌گیریم میگیم ولش کن عزیزم بیا چشامونو ببندیم به خودش اعتماد کنیم قول دادیم این موضوع رو هیچ وقت فراموش نکنیم حتی اگر مشکلات رومون فشار آورد بهم یادآوری کنیم که قطعا خدا حکمتی داره و فقط شکرش کن🫀

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀