2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکمو حسابی زدم

795 بازدید | 43 پست

اون هفت سالشه من ۱۵ .خستم از دستش میفهمه ولی کمکم نمیکنه میگم نکن عیب نداره فقط حرصم نده بازم حرص میده الان ۷ ساله تحملش کردم امروز هیچکی خونه نبود اعصابممم خراب بود مث ...زدمش.بازم پروعه.ب نظرتون کارم اشتباه بود.آخه واقعا از دستش عصبیم داره دیوونه ام میکنه.همش در حال زدن منه ایندفعه من زدنش تازه روشم زیاده میگه بهم ههه برو گمشو کثافت .در صورتی که ما این حرفارو تو خونه نمیزنیم .منم بیشتر زدمش ای خداااا.بگین چیکار کنم از دلش در بیارم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کودکستانهههه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

چرا زدن؟؟؟

اون ب توجه نیاز داره 

یکی رو میخواد باهاش بازی کنه 

الان برو بهش بگو بیا بازی کنیم ببین چجوری ذوق میکنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

منم یه زمانی یادمه دوتا داداش کوچیکتر داشتم به شددت شیطون و رو اعصاب بودن و حرف هم گوش نمیدادن یه روز که تنها بودیم درها رو بستم و دوتاشونو حساااابی زدم دلم خنک شد😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️