2777
2789
عنوان

کسی که دوستش داشتم

96 بازدید | 10 پست

بهم گفت با کسی آشنا شده که از  هر لحاظ از من بهتره ولی همچنان منو دوست داره  میخوام رابطمو کلا باهاش قطع کنم چون این ادم جز ناراحتی له کردن اعتماد بنفسم چیزی نداشته🙁 راهکار بدید من ادمیم که مراعات میکنم و نمیتونم دل بشکنم چیکار کنم که بدون ناراحتی همه چی تموم شه؟

لا حول ولا قوة الا بالله 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد وقیح شدن مردا بخدا بزار گورشو گم کنه تن لش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

کسی که اینطوری حرف میزنه همون بهتر که قلبش بشکنه یعنی چی تو رابطس بعد میگه دوست داره؟؟؟؟؟چقدر گستاخ

تو رابطه نیست  باهم صحبت میکنن  با منم تو رابطه نیست  ولی نمیدونم قصدش چی بود که گفت از هر لحاظی سر تره

لا حول ولا قوة الا بالله 

یادت باشه وقتی برای خودت ارزش قائل نباشی 

برات ارزش قائل نمیشن!!! 

برای کسی که ارزشی قائل نیست برات 

ارزشی قائل نباش! 

در ضمن کسی که درمی از تو نداره یا بهتر بگم ترجیح میده درکی از احساسات تو نداشته باشه 

اصلا دوستت نداره و ناراحتی و .. تو واسش مهم نیست ! 

پس نمیتونی این آدم رو با رفتنت و تموم کردنت ناراحت کنی 

چون براش مهم نیست ! 

و اینم بگم ک هیچ کدوم اینا به معنای این نیست که تو فرد به درد نخور یا بدی و .. باشی ! 

این آدم ارزش تورو نداشت ! 

لیاقت تو رو نداشت! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یادت باشه وقتی برای خودت ارزش قائل نباشی برات ارزش قائل نمیشن!!! برای کسی که ارزشی قائل نیست برات ار ...

متشکرم 🙏  درستم هست من خیلی جاها از ارزش خودم گذشتم تا ایشون ناراحت نکنم

لا حول ولا قوة الا بالله