2777
2789
عنوان

امروز هفتم پسرم بود بعد از چند ماه تو بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 

بمیرم برای دلت. تاپیکات میخوندم 

خدا بهت صبر بده. 

کاش میتونستم بغلت کنم😭

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

تسلیت میگم خدا بهت صبر بده واقعا متاسفم قلبم درد گرفت خدا بهت آرامش بده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

عزیزم تسلیت میگم هیچ کلمه ای غم بزرگتو نمیتونه توصیف کنه فقط پسرت یه فرشته شد در همه حال پیش تو هس از غمت غمگین میشه از شادیت خوشحال پس بخاطر خودش آرام باش صبور باش گلم خیلی دنیای بی رحمیه 

ای وای ای وای.

چی بگیم آخه تسلای غم بزرگت عزیزم.

مگه میشه با کلمات این غم بزرگ رو کم کرد.

فقط از خدا میخوایم بهت آرامش بده عزیز دلم.

خدا تحمل غمت رو برات قابل تحمل کنه ان شالله برات.

با تقدیر نمیشه جنگید.

ما بنده ایم و ناتوان و ناآگاه از احوالات جهان، حتما خدا حکمتی در این مصیبت دیده که به ناچار باید سر تسلیم در مقابلش فرود بیاریم.

اما اینو بدون ، گل پسرت الان تو آغوش کسی هست که خودش میگه هیچکس از من به شما مهربانتر نیست، حتی از شمای مادر هم پسرتونو بیشتر دوست داره، شما اگر مادر هستید و تمام وقت تونو هم پیش پسرت بودی، باز هم زمانهایی رو غافل بودی ازش، مثل زمانیکه خواب لودی، زمانیکه پسرتون مدرسه بود یا....، اما خدای مهربون همه لحظات حتی همون لحظه ای که نطفه بود تا همین الان مراقبش بود یک لحظه ازش غافل نشد و همواره باهاش بود، بدون جای پسرت خوب بود، امانتی بود از بهشت خدا، که ۱۳ سال دستتون بوده و الان صاحبش اومده پسش گرفت، تحملش سنگینه اما اون الان تو آغوش مهربانترین مهربانانه و جاش عالیه، الهی که حال دلتون به عالی بشه عزیز دلم ♥️