2777
2789
عنوان

تغییر رشته

85 بازدید | 15 پست

تابستون برا پیام نور انتخاب رشته کردم الویتم علوم تربیتی بود ک نشد و ادبیات قبول شدم.

ی ترمه دارم ادبیات میخونم و الانم‌ امتحانات شروع شده درگیر امتحاناتیم.

اولش تصمیم داشتم ی ترم ادبیات بخونم بعدش تغییر رشته بدم و برم علوم تربیتی، ولی الان هر کی ی حرفی میزنه از ی طرف ی سری استادای ادبیات میگن تغییر رشته ندین همین ادبیات خوبه و با مدرکش خیلی جاها میشه استخدام شد از ی طرفم کل دانشگاه علوم تربیتی میخونن و بقیه رشته ها بجز علوم تربیتی، حقوق، روانشناسی دانشجو کم داره، بخصوص رشته ادبیات که ت کلاس در کل شاید ۱۰ نفریم ک از این تعداد ۹۰ درصدشون میخوان ترم بعد تغییر رشته بدن. همه شونم میخوان برن علوم تربیتی.

همه مونم دختریم تنها ۳ تا پسر ت کلاس داریم، اونام اصلا انگار ت ی عالم دیگه ن. ن حرف میزنن ن سوال میپرسن فقط آروم و مظلوم ته کلاس میشینن، کلاس ک تموم شد الفرار..

انگار هر چی دختر و پسر خفنه ریخته علوم تربیتی

منم نسبت ب ادبیات زیاد بی علاقه نیستم ول همین ک دانشجو کم داره ، همه دانشجوهاش تغییر رشته ای هستن و همه میگن بازار کارش خوب نیس، آدم نسبت بهش دلسرد میشه....

الان من واقعا موندم چیکار کنم، تغییر رشته بدم برم علوم تربیتی یا همین ادبیات خوبه

واقعا ب راهنماییتون احتیاج دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میخوام تغییر رشته بدم از فقه و مبانی حقوق  اسلامی به حقوق میدونی کی باید درخواست داد؟

راستش الان علوم تربیتی اشباع شده هست بخاطر استخدامی های اخیر دولت اگه میخوای از طریق مدرکش بری برای استخدامی فرق نمیکنه ادبیات باشه یا علوم تربیتی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ولی علاقه زیادی ندارم میگن خیلی سخته، میترسم از پسش بر نیام

نه بابا بر میای از این بهتره که بعد فارغ التحصیلی یه عمر بیکاری بکشی ته اش یه حقوق کارمندی داشته باشی پول بیشتر تیک زدن آرزوهای بیشتر

منم میخوام تغییر رشته بدم از فقه و مبانی حقوق اسلامی به حقوق میدونی کی باید درخواست داد؟راستش الان ...

اطلاعیه دادن از ۱۵ دی تا ۲۱ بهمن برای تغییر رشته درخواست ثبت میشه

موفق باشیاره ولی میگن علوم تربیتیا راحت تر جذب میشن

مرسی همچنین 

اصلا به این حرفها گوش نده تو بستگان من از رشته ادبیات ،حقوق،شیمی،روانشناسی،علوم تربیتی شرکت کردن فقط ادبیات قبول شد بستگی داره به چند چیز قبولیت رتبه،سنوات کسی که مثلا تو بسیج بوده اولویت اوله

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»