2777
2789
لنقدر صدا گوشیش و نوتیف هاش بلنده فکر کنم پاشد کمش کنه پیاماش رو هم دیده

ای بابا ایشالا که خیره 

پا درمیونی کن ایشالا حل میشه 

دعاتون میکنم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

به نظرم بستگی به رابطه ات با مامانت داره، اگه رابطه خوبی نداری باهاش کلا بگو من نمیدونم و در جریان نیستم اما اگه باهاش خوبی ، باهاش صحبت کن بگو آره ولی مقصر ماییم، اگه بچه کمبود. محبت نداشته باشه طرف اینجور چیزا نمیره و الان بچه است و تو سن رشده و اقتضای سنش کنجکاوی در باره جنس مخالفه، اما اگه ما بیشتر هواشو داشته باشیم بهتره و....(هرچند نصف این حرفا چرته و تو جیهه اما از کتک کاری جلوگیری میشه) خلاصه بگو اگه دعواش کنیم بدتره چهار روز دیگه اصلا نمیتونیم جلوشو بگیریم و... خلاصه جلوی دعوا رو بگیر ی جوری بعدش هم یه جوری گوش خواهرتو بپیچون

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی 

با مامانت اروم صحبت کن و ازش بخواه که به بابات چیزی نگه و بین خودتون حلش کنین 

به مامانت بگو بخوای به بابا اینارو بگی فقد همه چیو بدتر میکنی اینم بی رو میشه دفعه دیگه بدترشو انجام میده 

و یواش یواش پیش برین و از این به بعدم به مامانت بگو خودش مدیریت کنه الان موقع امتحاناس براکه بابات نفهمه ساعتی بده بهش اونم با نظارت خودش 

یا بره توی اکانتاش هرچند کسی بخواد کاری کنه میکنه ولی خب باید اروم پیش رفت بخواد با داد و هوار کتک پیش بره فقد اوضاعو خرابتر میکنین و ابروریزی میشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

محدود کردنش خیلی بدتر باور کنید شما هرجوری بگید بهش چه با زبون چه دعوا اون کار خودشو می‌کنه در نهایت بخاطر سن و سال و علاقه به کشف چیزای جدید 

و بین هم سن و سالاشون از این صحبتا میشه فکر میکنم عقب میمونن نکنن بعدم تو سن کم اولین علاقه رو تجربه میکنن اگر بهشون گیر بدید این باعث میشه بدتر شن و بیشتر پنهون کنن پنهون کاری و یاد بگیرن خیلی چیزا رو یاد میگیرن اما اگر تو این موضوع دخالت جدی نکنید خیلی بهتره چون در نهایت متوجه سن کم و سواستفاده احساسی قرار میگیره بعد از اون تجربیات زیادی کسب می‌کنه و حداقال دیگه ازش نه سواستفاده جسمی نه روحی میشه این راجب شخص خواهر شما نبود فقط و شخصی برداشت نکنید این اقتضای سن بچه های این نسله دیدم که میگم نه یکی دو نفر 

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

به نظرم بستگی به رابطه ات با مامانت داره، اگه رابطه خوبی نداری باهاش کلا بگو من نمیدونم و در جریان ن ...

اره باید همین کارو کنم ولی بنظرم نگم میدونستم بهتره چون همه چیز میترسم بیفته گردن من

نوجوونه  . زیاد ربطی به مهر و محبت خانواده ام نداره چون اکثرا تو این سن درگیرند فقط اونایی که مهر محبت ندارن وابستگی شدید تره . پس خطا کرده و حماقت و هواشو داشته باش تا براش بد تموم نشه ولی خودت جدا باهاش حرف بزن

اصالت لر 🌬

مامانت از خواهرت توضیح بخواد چرا غز تو توضیح میخواد باید میرفت بالا سر اون نه شما

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اره باید همین کارو کنم ولی بنظرم نگم میدونستم بهتره چون همه چیز میترسم بیفته گردن من

بستگی به خودت داره ولی با خواهرت رفیق باش ، اگه سرزنشش کنی دیگه راز هاشو اینجور مسائل رو بهت نمیگه ، ما خواهر بزرگ ترا همیشه هم‌باید مادر باشیم هم خواهر هم رفیق ، آخر هم گند کاریشون میوفته گردن ما😑😂 ایرادی نداره ازدواج کنی بری دلت براش لک میزنه مطمئن باش

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بستگی به خودت داره ولی با خواهرت رفیق باش ، اگه سرزنشش کنی دیگه راز هاشو اینجور مسائل رو بهت نمیگه ، ...

الان رفتم باهاش صحبت کردم خدارو شکر جمع کردم قضیه رو آره بخدا ما خواهر بزرگترا استرس کارا بقیه هم رو باید بکشیم 😅