2777
2789

چاق نیستم اصلا ولی مبخوام گوشتو مرغ نخورم چیا بخورم بجاش؟؟؟

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشت و‌مرغ بخور نون و برنج نخور

نه حالم از گوشتو مرغ بهم میخوره

سیب زمینی اب پز

گاهی که دلتو میزنه به مقدار خیلی کم روش پنیر پیتزا بزن

نمک کمتر مصرف کن توی هر غذایی

ولی حواست باشه نه اونقدر افراطی که سدیم خونت بیوفته.

تخم مرغ اب پز..

اگرم میخوای مرغ و گوشت و اینا بخوری بنظرم به جای سرخ کردن یا بخار پز کن یا با سرخکن بدون روغن بپز یا بزار توی فر .

سبزیجات و میوه که از رژیمت نیوفته که فقط اون سرحال نگهت میداره و باعث میشه پوستت نیوفته بعد از لاغری و احساس کمتری کسل کننده داشته باشی

اب فرااااوون بخور حتما 

دمنوش های مختلف ام مثل چای ترش امتحان کن ولی بدون نبات یا قند میل کن لطفا!

قرص های ویتامین و مکمل ام که مرتب بخور مخصوصا ب۱۲

من گیاه خوارم، با گوشت گیاهی خورشت درست میکنم، نرگسی میخورم، خوراک لوبیا، پلو مخلوطارو با سویا درست میکنم، انواع کوکوها، آش ها، ماکارونی، خوراک قارچ، میرزاقاسمی، کشک بادمجون 

نجیب تر از آن باش که برنجانی🌱

من از ۳ مهر تا الان ده کیلو کم کردم

کربوهیدرات نخور مرغ و ماهی و گوشت خوبه 

تخم مرغ مخصوصا سفیدش عالیه

دانه چیا

چای زنجبیل دارچین 

کره بادام زمینی

کاهو 

سالادشیرازی بدون سس

اینا عالین

ازهمه چی بدتر نوشیدنی های گازداره

فسفود شیرینی قند شکر کیک پفک هله هوله سوسیس کالباس همه حذف کن  سس مایونز ازهمش بی ناموستره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من گیاه خوارم، با گوشت گیاهی خورشت درست میکنم، نرگسی میخورم، خوراک لوبیا، پلو مخلوطارو با سویا درست ...

گوشت گیاهی چبه؟؟؟