2777
2789
عنوان

روز چهاردهم آمپول اچ سی جی

137 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من دوره هام ۳۵ روزه بود 

و روز ۱۴ سیکلم آمپول HCG زدم 

امروز چهارده روز میگذره ولی بیبی چک منفیه 

بنظرتون همین منفی دیگ درسته ؟ یا منتظر بمونم تا روز ۳۵م سیکلم؟ 🫠

چون یجا یکی نوشته بود اون روز ۱۴م ک میگن برا کساییه ک سیکلشون ۲۸ روزه ست 

اگ کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنید 

یعنی دیگ امیدی نداشته باشم این ماه؟

منم این ماه فرص لتروزل خوردم ماه پیش سوم پریود شدم این ماه هنوز نشدم علاقه کمر درد و زیر دلم درد   میکنه سینه امم سفت شده درد میکنه هنوز بی بی ننداختم؟ کی بندازم 

میشه علائم بارداری باشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم این ماه فرص لتروزل خوردم ماه پیش سوم پریود شدم این ماه هنوز نشدم علاقه کمر درد و زیر دلم درد م ...

بیبی چک بزن عزیزم اگ ماه پیش سوم پریود شدی پس الان چند روز عقب انداختی

منم این ماه فرص لتروزل خوردم ماه پیش سوم پریود شدم این ماه هنوز نشدم علاقه کمر درد و زیر دلم درد م ...

لتروزول چرا خوردی 

دکتر برات تجویز کرده؟

منم امشب باید بخورم چون این ماه باید اقدام کنیم برا نی نی؟

ب نظرت با لتروزول شانس بارداری بیشتر میشع؟

منم این ماه کلومیفن خوردم چهارتا هاش ام ج زدم و چهارتا سینال اف امذوز روز ۱۴ سیکلم بود سیکل هام ۳۰ روزه س فردا باید دوتا هاش س جی بزنم باهم ک اگه تخمک باشه آزاد شه...روز ۹ سیکلم فولی ۱۲و۱۱ داشتم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
منم این ماه کلومیفن خوردم چهارتا هاش ام ج زدم و چهارتا سینال اف امذوز روز ۱۴ سیکلم بود سیکل هام ۳۰ ر ...

اچ ام جی و سینال اف برا چیه؟ چرا دکتر برا من ننوشت پس🫠

البته من این ماه اولین ماهی بود ک با دارو اقدام میکردم 

اچ ام جی و سینال اف برا چیه؟ چرا دکتر برا من ننوشت پس🫠البته من این ماه اولین ماهی بود ک با دارو اقد ...

منم اولین بار بود دارو برا بارداری خوردم ...ماه پیش سونو دادم گفت خیلییی کم تنبلی داری چون پریودمم منظمه کم بود یه سری دارو داد برای تنبلیم ماه بعد دیگه متفورمین و کلومیفن داد و آمپول هاش ام جی برای بزرگ شدن ک فولیکولام زودتر بزرگ بشن و زیااد شدن فولی بازم. وس ینال افم ک دورناف تزریق میشه اینا خیلی داروهای خوبین

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه