2777
2789
خوشبحالش ن قسمت همه عاشقا بشه انشالله من چمار کنم با این خواهر عفریته اش

عزیزم چه خوشبحالش دوسش داره ولی بهش میگه تو با برادرمم هستی در این حد زندگیش داغونه 

شما بهتر بجای اینکه بری سراغ دعانویس بری پیش تراپیست اونجوری راحتری 

وگرنه عشق و دوست داشتن که اجبار نمیشه

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بهش میرسی بعد تاوان ش مرگ عزیزه؟ یا نمیرسی و مرگ عزیز؟

میرسی و بعد تاوانش ازت گرفته میشه 

البته اثر رسیدنه هم موقته. معمولا با خیانت شخصی که براش جادو کردی تموم میشه

کارمای ازدواج زوری، خیلی سنگینه. داری تو سرنوشت یه آدم دیگه و چه بسا بچه های اون ادم دخالت میکنی و مسیرش رو عوض میکنی. کارماش دست از سرت برنخواهد داشت هرگز

من یه دعا قبرستون جال کردمش به بابتم گفتم رفت درش اورد اون چطور باطلش کنم میگن خوب نیس دعا اصلا

میگن باید بدی اب روان 

نمیدونم با ادرار هم میگن باطل میشه اگر البته کلمه قرانی توش نباشه 

اونی که  رفتی قبرستون چال کردی موکل دار بوده چرا همچین کاری کردی خدا بخیر کنه این دعاها خیلی بده

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

هیچ وقت

تاکید میکنمممم هیچ وقت

به زور

چیزی رو از خدا نگییییر

من هربار سر چیزی اصرار کردم و گرفتمش، بعدش دهنم سرویس شد.

بسپار ب خودش... انقد خوب میچینه برات که... دهنت باز میمونه... بگو خدا اگر قسمتم هست، نصیبم کن اگر قسمت نیست هردومون رو با فرد دیکه خوشبخت کن... همین.. دعانویس هم نرو ک بدبخت میشی... من رفتم بخت گشا گرفتم.. بختم ک باز نشد هیچی.... زندگیمم ب باغ رفت...

میرسی و بعد تاوانش ازت گرفته میشه البته اثر رسیدنه هم موقته. معمولا با خیانت شخصی که براش جادو کردی ...

چه بد من فقط دعا میکنم انشالله خدا به حق آبرومندانه درگاهش کمکم کنه 

هی شیطون میاد سراغم میگه طلسم و دعا میلم اینجا تاپیک میزنم آروم میشم ممنونم

میرسی و بعد تاوانش ازت گرفته میشه البته اثر رسیدنه هم موقته. معمولا با خیانت شخصی که براش جادو کردی ...

وای چقدر درست گفتی...

یکی از دوستای منم رفت از دعانویس دعا گرفت ک دوست پسرش بگیرتش... با پسره عروسی کرد.ولی با یه بچه جدا شد ... شوهرش بهش خیانت کرد متاسفانه...

متوسل شدم به ائمه دارن دعا میکنم خیلی شب و روزم شده توسل به ائمه دعام کن نرم سمت اینجور چیزا خدا خود ...

نماز شب عالیه 

توی قنوت نماز وترش از خدا بخواه بهت میده 

مخصوصاً اگر چله برداری ...‌

در کل هر وقت تونستی بخونش خیلی برکات داره من با نماز شب تونستم عشقم رو بخودم علاقه مند کنم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یه دعانویس خیلی معروف که سید هم بود تو روستای مامانم بود.

عاشق دخترخاله مامانم شد ولی خب چون لولش خیلی پایین تر از خانواده اینا بود، دختره رو ندادن بهش.

رفت روی ناخن جادو نوشت برا دختره که نذاره ازدواج کنه.

دختره با پسرداییش نامزد کرد.

روز عروسیشون، دختره نمیتونست بره خونه پسره.

همش زانوهاش خم میشدن و جیغ میزد.

خلاصه پسره میاد کولش میکنه و میبره تو اتاق. دختره جیغای بلند میکشه و بیهوش میشه و یه سال مریض میشه و حرف نمیتونسته بزنه.

کم کم که حالش بهتر میشه، به مامانم اینا میگه که اون روز که نمیتونست بره خونه پسره و زانوهاش خم میشده، دو تا مار بزرگ رو میدیده که به پاهاش میپیچیدن

بعدش که میره تو اتاق پسره، پسره رو شکل یه گرگ وحشتناک میبینه و از ترس بیهوش میشه