2777
2789
آره میدونم گناهه ولی اینم نمیدونم بدونش نمیتونم از خدا خواستم یا منو بهش برسونه یا منو ببره پیش خودش

عزیزم تو که اینقدر خدارو قبول داری 

پس سمت جادو نریا 

ینی رسما میگی خدا میرم با شیطان و مقابلت وایمیسم. 

بخدا قسم اجنه وارد زندگیت میشن 

روزی ده ملیون بار ارزوی مرگ میکنی.

از بس تو این سایت گفتم خسته شدم. 

من خودمو تباه کردم با هر نفس میگم ای خدا مرگمو برسون. 

من نمیدونستم گناه . نمیدونستم پیامبر لعن کردن ادم بره دنبال این چیزا.‌

فکر کن هم قاتلین اهل بیت لعن شدن. هم اونی که میره دنبال دعا و جادو.‌

به پسره با جادو هم برسی زندگیتو به جهنم میرسونن. و دست از سرت برنمیدارن. خودشون بهت تجاوز میکنن هر شب و هر شب. ولی نمیزارن با شوهرت همبستر بشی. تو همین سایت درد ودل متاهلای که گرفتار متافیزیکن بخون نمیزارن با شوهرن همبستر بشن.نمیزارن بچه دار بشن.‌ کاری میکنن خودکشی کنی یا دیگر کشی کنی. 

اونا نیاز به انرژی ادمیان دارن. با این کار انرژی خوار تو میشن تا لحظه مرگ.‌

اگه تا فردا برات بگم چه بلاها سرت میارن باز کمه. 

ببین خودتو نابود نکن. نکن .‌

من کسی نبود بهم بگه.‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس تکلیف اون دختر و پسر چی میشه؟ داری میگی عشق یه طرفه 

اگه یه پسری عاشق تو بود..و تو ام داشتی ازدواج میکردی (فرض کن با اونی که دوسش داری) واست دعا میگرفت زندگیتو بهم میزد چی؟ این طرف قضیه بهش نگاه کن که کارماش یهو برنگرده سمت خودت!

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
البته قبلش بگو ببینم رو کاغذ نوشته یا روی مس؟ اگر رو مس نوشته باشه باید با میخ یا چیز تیز ادن نوشته ...

بندازنش تو  سرکه بعدش اب روان 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
مگه شما دعا گرفتی؟ ازدواج کردی باهاش؟

ما عاشق هم بودیم خودش ما پیش گذاشت.

بله وقتی مخالفتها شروع شد و اونم پا پس کشید دعا گرفتم 

خیلی هزینه ها کردم حتی پول دادم ۴۰ روحانی باهم برام ختم بردارن...‌

اما قسمتمون باهم نبود 

همون شبی که ازم خاستگاری کرد خواب دیدم قسمت هم نیستیم بعد خواب دیدم با دختری به اسم فلان ازدواج میکنه. همونم شد. 

حتی خودمونو بکشیم با تقدیر نمیشه جنگید. 

۱۵ سال گذشته.‌

اونکه رفت دنبال زندگیش خوشبختم شد . من موندم شکست عشقی... که باز میشه تحمل کرد 

اما 

و سنگینی وای سنگینی

سنگینی که خودمو بد گرفتار کردم که ای کاش ای کاش سرطان گرفته بودم اما این کارارو نمیکردم. 

ببین هنوزم بهم تو خواب تجاوز میشه و دقیقا تجاوزشون با تجاوز انسان به انسان فرقی نداره. 

فقط میگم ای خدا نجاتم نمیدی؟ مرگمو برسون قبل اینکه خودکشی کنم 

ما عاشق هم بودیم خودش ما پیش گذاشت.بله وقتی مخالفتها شروع شد و اونم پا پس کشید دعا گرفتم خیلی هزینه ...

چه بد نرسیدی اونوقت اذیتت هم میکنن، من که گفتم اگه به جزمن باکس دیگع ای ازدواج کنه دعا میگیرم نمی‌ذارم فقط با خودم ازدواج کنه 

چه دعایی گرفتی؟ چجوری بودن؟ 

چه بد نرسیدی اونوقت اذیتت هم میکنن، من که گفتم اگه به جزمن باکس دیگع ای ازدواج کنه دعا میگیرم نمی‌ذا ...

هزار پله بدتر. میخای تقدیر خدارو عوض کنی؟ بخدا قسم اگه بتونی. 

اون میره دنبال تقدیری که خداوند براش مقدر کرده. 

شما میمونی و بدبختی که با دعا گرفتن به سر خودت اووردی. 

من همیشه میگم کسی نبود منو اگاه کنه. حتی نمیدونستم دعای محبت و ازدواج حرامه. و این بدبختی به سرم اومده. 

شما با علم به گناه بودنش داری میری جلو. خدا بدادتون برسه. 

من کامل براتون توضیح دادم. دیگه خود دانید.

هزار پله بدتر. میخای تقدیر خدارو عوض کنی؟ بخدا قسم اگه بتونی. اون میره دنبال تقدیری که خداوند براش م ...

دعا که گرفتی هیجی هم دعا میکردی بهش برسی؟ چه حالاتی بهت دست می‌داد؟ حالت اشک ریختن و دعا کردم بهت دست می‌داد؟