2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 80 پست
بیخیال اینقد سخت نگیرمن مادرشوهرم روز دختر برا اون عروسش کادو گرفتمنـ خودم توقع نداشتم ولی فکر میکرد ...

من خیلی میشکنم همه بهم میگن ب اونا بیشتر ازشما میرسن پول مغازه طلا ایفون نو یلدایی شیک و گرون

ول کن بابا چه حوصله ای داری عزیزم به نظرم با این رفتارا فقد خودتو بی ارزش میکنی زندگیتو کن اخه الان ...

نه من ک دارم ینی خودم قبلش خریدم

از این ناراحتم چرا میگ پول ندارم ازاین طرف براش کلی وسیله میخرع قایم میکنه دروغم روش میگ ک ما نفهمیم یوقتی ب ما ندع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من ک دارم ینی خودم قبلش خریدماز این ناراحتم چرا میگ پول ندارم ازاین طرف براش کلی وسیله میخرع قایم ...

خب پس چه بهتر 

فقد الان ذات پلیدشونو بشناسو اصلا به رو خودت نیار 

همین که شوهرت هواتو داره کافیه 

اصلا برات مهم نباشه تا وقتی اونام ببینن برات اهمیتی نداره بیشتر حرص بخورن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تو نبابد انقدر چشمت به خانواده شوهرت باشه ، شوهرت باید برات بخره

همه چی دارم ولی میگم چرا دروغ گفت چرا گف نخریدم و خریده قایم کرده با شوهرم ک خیلی جیک تو جیکه نگفته بهش قضیه دیگ باسه از فامیل ک بدو بدو بهش میگه

اسی این توقعی ک از مادر شوهرت داری من از مادر خودم ندارم بعد تو از مادر شوهرت داری ‌؟ 😐بیکارین بخدا ...

ن من ک دارم وسایل ولی میگم چرا دروغ میگ فیلم بازی میکنه میگ ندارم بعد میبینی بهترین وسیله رو واس عروس عوضیش گرفته یکمشم قایم کرده ما یوقت نبینیم