2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 80 پست
بیخیال به جاش داشته هاتو ببین عزیزم میدونم چقد حس بدیه و حال ادم تا چند وقت بده اما به جاش خدا ی شوه ...

دیگ تصمیم گرفتم سنگم از آسمون بارید نرم جاشون حال خرید و هیچیو ندارم تز دیشب تا حالا تحملم سر اومده حرصم گرفته کلی گریه میکنم اما آروم نمیشم

ن مادرشوهر و پدرشوهرم بع شوهرم گفتم خودشم ک دید با چشای خودش ب ننش گفته هرچی ک واس زن اون بردین با ...

خب خوبه حالا گوش میدن به خرف شوهرت یا ن؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الاهی بگردم

مرسی ولی قلبم از اینهمه شرارت درد میگیره من بی پول ک باید واس ایندم پسنداز کنم تو مناسبتا کادو میخریدم میبردم تبریک میگفتم کاراشو میکردم . کمک پولی میکردم اما هیچوقت ب چشم ندیدنم هیچوقت خوشحالم نکردن تازه هی شکستنم هی قلبمو سوزوندن دیگه نمیدونم از مغزم بیرون کنم بازیاشونو مخصوصا اون صحنه که شوهرم از دیدن اون خردکن چقد خرد شد واقعا ب مظلومیتش که کلا مظلومع گریم گرفت .بحث وسایل نیستا بحث چقد غریبه بودن و بدبخت بودن ماست

مرسی ولی قلبم از اینهمه شرارت درد میگیره من بی پول ک باید واس ایندم پسنداز کنم تو مناسبتا کادو میخری ...

اره میدونم چی میگی عزیزم 

واقعا سخته 

الاهی خدا قلبتو اروم کنه ولی دیگه هیچوقت شما هم کادو نگیر من اولین باری که برای مادرشوهرم کادو ی روسری گرفته بودم 

روسریو به عنوان ی کیسه دور ی سبد پیچیده بود منم از اونجا دیگه هیچوقت چیزی نگرفتم براشون 

و دیگه خودمم ناراحت نکردم

روزای خوب توی راه😎✌🏻