2777
2789

موفقیت های خاصی نداشتم، بهتره بگم هیچ موفقیتی نداشتم هیچوقت واسم نشد 

هر چی عین سگ می‌دوم دنبال کارام به هیج جا نمی‌رسم 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

من تحصیلاتم برام موفقیته چون ازش پول درمیارم و بهم شخصیت اجتماعی داده از همه مهمتر اینکه خونواده شوهرم به جز خودش بقیه شون بی سوادن و کلا منو تو فامیلشون یه جور دیگه نگا میکنن کیف میده موفقیت بعدیمم تو راهه زودتر نمیگم که خراب نشه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامه نویسم هدفم تولید اپلیکیشن و خدارو شکر نیمی از موفقیت سپری شده

عه چ جالب دیشب چند تا تاپیک زدم در مورد برنانه نویسی کسی نیومد 

میتونم چندتا سوال بپرسم

بگین منم یاد بگیرم عروسک ساختم دستم تو جیب خودم باشه عروسک روسی اصلا مشتری پیدا نشد فقط چند تا دونه ...

دوستم درست می‌کنه خیلی سفارش داره البته قیمتاشم خیلی مناسبه عروسک یلدایی درست  کرده بود انقد سفارش داشت 

من تحصیلاتم برام موفقیته چون ازش پول درمیارم و بهم شخصیت اجتماعی داده از همه مهمتر اینکه خونواده شوه ...

عزیزم میشه بگی رشتت چی بوده و الان مشغول چ کاری هستی ؟

موفق باشی گلم

عزیزم میشه بگی رشتت چی بوده و الان مشغول چ کاری هستی ؟موفق باشی گلم

رشتم مدرسه ریاضی دانشگاه علوم تربیتی بود الان معلمم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

دوستم درست می‌کنه خیلی سفارش داره البته قیمتاشم خیلی مناسبه عروسک یلدایی درست کرده بود انقد سفارش د ...

چ خوب خوشبحالش ایدی شو میشه بمنم بدی 

کاش یکی سفارش میگرفت میداد من درست کنم کارم خیلی تمیره ی سری عکس گذاشتم اینا ساده هامه

تنها موفقیت مهمم که هدیه خدا و امام زمان میدونم درباره اینه که چرا به این سایت اومدم و موندگار شدم و تو امضام نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.