2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا دختر پسر و زن و مردم ندارهههه خیلی باید مراقب بود، پسر فامیل ما زن همسایشون میبردش تو خونش زن تنها زندگی میکرده یه زن جا افتاده به این پسر بچه فیلم +۱۸ نشون میداده اینم زود ب بلوغ رسید بعد خیلی روی روان و اعصابش تاثیر بد گزاشت حتی یه مدت توی بیمارستان اعصاب بستری بود هنوزم پرخاشگره

هیچ وقت بچه هاتون رو تنها نزاریدهیچ وقت به هیچکی اعتماد نکنید

دقیقا من مادریم داشتم که منو پیش کسی نمیذاشت ولی این اتفاق جور دیگه رقم خورد که من میخواستم برم مدرسه و پولمو باید نقد میکردم و رفتم پیش اون پیرمرد خرفت 

پیرمرد خرفتی بود

ببین اینا برا خیلیا شده خودتو از فکرش ازاد کن من بچه بودم مادر نفهمم دیر بود تاکسی کم بود ظهر خیابون مونده بودیم عی

د داشت میش

د براکه من مدرسم دیر نشه سوار وانت شد بعد مرده دست به شلوارم زد اون احمق همیشه منو کنار راننده میشوند یبارم ماشین شخصی نشستیم باز راننده بمن دست زد یبارم ظهر عید قدیر بود درومدم خرید کنم از بقالی یه پسری منو از تو کوچه از پشت گرفت و بعد ولم کرد و گفت خیلی بد شد به کسی نگیا سعی کن فراموش کنی تو که گناهی نداری...

منم وقتی پنج سالم بود ازار جنسی دیدم براهمین باعث افسردگی دو قطبی بودم شد کل بچگیم با استرسو ترس گذشت چرا مامانم منو با پسر همسایه تنها میزاشت هیچ وقت نتونسم هضم کنم تا ی مدت از پسرا متنفربودم

ببین اینا برا خیلیا شده خودتو از فکرش ازاد کن من بچه بودم مادر نفهمم دیر بود تاکسی کم بود ظهر خیابون ...

اره عزیزم منم فراموش کردم پشت سر گذاشتم ولی میخواستم به مادرا دیگه تاکید کنم که همچین مریضایی تو جامعه هست تا میتونن از بچه هاشون مراقبت کنن چون خیلی از مادرا بیخیالن